Antena Căutare

A murit nea Popică! Ionuț Popa, cel mai îndrăgit antrenor din Liga 1, era în comă de la începutul lunii iunie

Sportul românesc este în doliu după moartea unuia dintre cei mai apreciați și îndrăgiți antrenori de fotbal. Ionuț Popa s-a stins din viață joi dimineață, la câteva săptămâni după ce a ajuns în stare gravă la spital. 

A murit nea Popică! Ionuț Popa, cel mai îndrăgit antrenor din Liga 1, era în comă de la începutul lunii iunie Galerie
A murit Nea Popică! Ionuț Popa, cel mai îndrăgit antrenor de Liga 1, era în comă de la începutul lunii iunie

Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, a murit la Spitalul Județean Arad, acolo unde fusese adus la începutul lunii iunie, în urma unui stop-cardiac. În urma eforturilor medicilor, însă, acesta n-a putut fi salvat.

Antrenorul Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad

Antrenorul a fost mutat pe secția de Terapie Intensivă, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până astăzi, când a fost constatat decesul după un nou stop-cardiorespirator suferit.

Ionuț Popa s-a confruntat cu probleme de sănătate încă din 2019

Potrivit presei sportive, antrenorul Ionuț Popa a început să se confrunte cu probleme de sănătate anul trecut.

Dacă la început s-a vorbit despre o semipareză facială, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar încercările lui de a căuta ajutor pe la medici din orașe mari, precum Arad, Timișoara, Iași ori chiar Viena, nu au avut succes.

Politehnica Iaşi continuă strângerea de fonduri pentru Ionuţ Popa

A murit nea Popică! Ionuț Popa, cel mai îndrăgit antrenor din Liga 1, era în comă de la începutul lunii iunie

Ionuț Popa s-a confruntat cu amorțeli în zona facială, nu mai putea vorbi, iar ulterior era incapabil să-și miște un ochi. Medicii, însă, n-au reușit să găsească cauzele acestor simptome, punându-le pe seama unui atac cerebral.

Gigi Becali a uitat de Ionuț Popa, deși a promis că-i va plăti tot tratamentul. Antrenorul este grav bolnav

”Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, mărturisea el.

Cine a fost Ionuț Popa

Născut la Pesac, în judeţul Arad, la data de 17 aprilie 1953, Ionuț Popa a fost jucător la Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu, iar ca antrenor a început la Victoria Ineu, și a pregătit echipe ca Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara.

A revenit și a promovat în Liga 1 cu UTA, apoi a trecut la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.

Ionuț Popa, antrenorul-minune din Liga 1, și-a dat demisia după primul meci din 2018. Leo Grozavu, noul antrenor al bănățenilor

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Ionuț Popa este ultimul antrenor care a promovat echipa UTA în Liga 1, în 2012.

La data de 17 aprilie 2020, Ionuț Popa a împlinit 67 de ani.

Liverpool a învins Crystal Palace, cu 4-0, şi s-a apropiat la două puncte de titlu... Mircea Rednic după decesul lui Ionuţ Popa: Este o zi neagră şi tristă. Îmi pare rău că poate nu am făcut mai multe pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x