Căutare Live

Gigi Becali a uitat de Ionuț Popa, deși a promis că-i va plăti tot tratamentul. Antrenorul este grav bolnav

Gigi Becali promite și uită! Fostul antrenor Ionuț Pop este grav bolnav, iar latifundiarul din Pipera a promis că-l va ajuta și îi va plăti tot tratamentul. Până acum totul a rămas la nivel de promisiune.

Gigi Becali a uitat de promisiunea făcută de Ionuț Popa

„Popică”, așa cum îi spun prietenii, are 66 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal din România. După ce s-a aflat că trece printr-o perioadă extrem de dificilă, Dennis Man a făcut un apel public pentru a se strânge banii necesari unui tratament extrem de costisitor.

Gigi Becali s-a numărat printre cei care au promis să-i sară în ajutor lui Popică, însă promisiunile au fost uitate.

Fiica lui Ionuț Popa, Medamira Popa, a declarat confirm gsp.ro: „Am citit declaraţiile domnului Becali şi promisiunile făcute. Până acum, s-a rămas doar la stadiul de promisiuni”.

Până acum Toader Tender, fiul omului de afaceri Ovidiu Tender, i-a cumpărat tehnicianul mai multe medicamente de care avea mare nevoie, dar mulți dintre cei care dorea să ajute au stopat acțiunea fiind convinși că Becali va suporta toate costurile.

Citește și: Toată Terra îl cunoaşte! Face ce face şi ajunge mereu în centrul atenţiei! Filmări de senzaţie cu Gigi Becali, surprins la ceas de seară

Dennis Man, apel umanitar pentru Ionuț Popa

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.
Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Vă mulţumim!”, este mesajul lui Dennis Man.

Răzvan Burleanu: Noul selecţioner de la tineret va fi numit la 14 ianuarie... Cu “11”-le cel mai tânăr din istoria sa, Liverpool a fost eliminată de Aston Villa din Cupa Ligii Angliei, scor 0-5...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri