Antena Căutare

Alina Dumitru a sarbatorit in familie medalia castigata la Londra

Alina Dumitru a sarbatorit impreuna cu toata familia medalia de argint obtinuta la Jocurile Olimpice de la Londra. Parintii si fratii ei i-au fost alaturi chiar in satul olimpic. Campioana la judo a anuntat insa ca se va retrage din sport pentru ca vrea sa se casatoreasca si sa devina mama.

In prima zi a Jocurilor Olimpice, Alina Dumitru a adus si prima medlaie, de argint, pentru tara noastra. „Eu sunt fericita cu ceea ce am realizat, nu am titlul mondial, dar mai mult de atat nici nu-mi doream oricum”, a spus Alina.

Cu mana dreapta imobilizata, proaspata vicecampioana olimpica a iesit la plimbare cu familia la cateva ore dupa ce urcase pe podium. Parintii ii-au fost alaturi in sala, iar Alina Dumitru le-a facut si ea o surpriza. I-a adus la Londra pe cei doi frati ai sai, unul dintre ei ajungand aici din Canada. Cu totii au sarbatorit in satul olimpic performanta Alinei.

JO 2012: Judoka Andreea Chitu a avansat în optimile de finală ale categoriei 52 de kg... F1, MP Ungaria: Victorie dupa un start "balbait" pentru Hamilton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x