Antena Căutare

Alina Dumitru s-a accidentat la cap

Campioana olimpica de la Beijing la judo, Alina Dumitru s-a accidentat la cap, miercuri seara, in momentul in care voia sa arunce gunoiul, ea avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a lovit de un dulap.

"S-a intamplat aseara cand aruncam gunoiul. M-am lovit de un dulap mai mare. M-am accidentat usor, mi-am pus gheata si am o mica zgarietura. Nu e nimic grav", a explicat Alina Dumitru, potrivit Mediafax.

Mama sportivei, Mariana Dumitru, sustine ca fata ei va obtine o medalie chiar si in ciuda acestei accidentari. "M-a sunat, si mi-a spus ca s-a lovit la cap. Nu e nimic grav, a fost nevoie de o punga cu gheata, dar isi va reveni si va cuceri o medalie. Are un cucui langa tampla, dar nu e nimic grav. Ma doare sufletul la fiecare accidentare sau busitura de-a ei. Cea mai grava a avut-o la un concurs international, cand i-a sarit cotul", a spus mama sportivei, Mariana Dumitru, care este prezenta la Londra, gratie companiei Procter&Gamble in cadrul campaniei.

Alina Dumitru va intra sambata in competitie la Jocurile Olimpice, ambii parinti urmand sa o incurajeze din tribune pentru prima data la o competitie internationala.

Foto: Intactimages

Francesco Totti s-a apucat de baschet... Rapid a invins Mypa, scor 2-0, si accede in turul trei preliminar al Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x