Antena Căutare

Ana-Maria Brânză, supărată de Ziua Internațională a Fericirii. Campioana olimpică mulțumește sportului că a învătat-o să respecte reguli

Campioana olimpică la scrimă Ana-Maria Brânză nu a avut o zi prea reușită tocmai de Ziua Internațională a Fericirii. Motivul? Problemele în trafic și faptul că românii nu sunt campioni și la respectarea regulilor.

Campioana olimpică la scrimă Ana-Maria Brânză nu a avut o zi prea reușită tocmai de Ziua Internațională a Fericirii. Motivul? Problemele în trafic și faptul că românii nu sunt tocmai campioni și la respectarea regulilor.

"Cum m-am întristat brusc de Ziua Internațională a Fericirii.

Să vă explic... pentru a evita traficul de pe bulevard, traseul meu spre sala de antrenament include și un mic labirint de străduțe, ca să nu le zic alei. E o aventură să te strecori printre mașinile parcate și pietoni, dar asta avem, cu asta defilăm.

Pentru a evita blocarea lor, cineva s-a gândit să rezolve puțin labirintul respectiv făcându-le cu sens unic. Lucru care pe mine mă enervează teribil, căci străduța mea n-a fost chiar norocoasă și a primit acel sens unic care mă avantajează doar când merg spre sală, nu și când mă întorc. Asta înseamnă că trebuie să ocolesc, dar mă supun, că asta-i regula... #csf #ncsf

Astăzi, cum mergeam eu ca o panseluță mă trezesc în fața mea cu o mașină care nu avea ce căuta pe acolo. Zic, hai că n-o fi văzut omul semnul... chiar se întâmplă! Apoi încă una și încă una și când am ajuns în dreptul semnului o mașină tocmai vira dreapta iar doamna de la volan era cu ochii-n semn... ce credeți că a făcut mai departe?! A dat vizibil din umeri și și-a văzut de drum liniștită... ei bine, atunci m-a izbit din plin tristețea! Căci nu mai ține de infrastructură, de politică sau de mai știu eu cine... ține doar de noi și nouă nu ne pasă de reguli!

Tocmai de aceea sunt recunoscătoare sportului pentru că m-a învățat să respect regulile! Pentru că doar respectându-le poți ajunge un campion, iar cei care "trișează" câștigă doar pe termen scurt", a scris Ana-Maria Brânză pe Facebook.

SImona Halep s-a decis! Americanii i-au dezvăluit numele celui care-i va fi alături marii campioane!... Transferul anului! Marius Niculae s-a întors la Dinamo!! La 37 de ani, atacantul a semnat astăzi un nou contract de fotb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x