Căutare Live

Atalanta Bergamo dorește să îl transfere pe Ştefan Radu de la Lazio Roma

“Obiectiv în apărare pentru Atalanta. Nerazzurri şi-au manifestat interesul pentru Ştefan Radu, care ar putea părăsi Lazio după 11 sezoane”, susţine gianlucadimarzio.com.

Clubul Atalanta vrea să îl transfere de la Lazio Roma pe Ştefan Radu, susţine gianlucadimarzio.com.

“Obiectiv în apărare pentru Atalanta. Nerazzurri şi-au manifestat interesul pentru Ştefan Radu, care ar putea părăsi Lazio după 11 sezoane”, notează sursa citată.

Ştefan Radu este legitimat la gruparea Lazio din iulie 2008 şi are contract până în iunie 2021.

Atalanta Bergamo a terminat ediţia 2018/2019 a campionatului Italiei pe locul trei şi va juca în grupele Ligii Campionilor. Lazio a încheiat pe opt şi va evolua în grupele Ligii Europa în calitate de câştigătoare a Cupei Italiei.

Sursa : news.ro

Frank Lampard este noul antrenor al echipei Chelsea Londra. A semnat un contract pe trei ani... Bernard Tomic pierde premiul de 45.000 de lire sterline pentru primul tur la Wimbledon deoarece “nu s-a ridicat la nivel...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri