Australian Open 2021. Horia Tecău a fost eliminat în optimile de finală la proba de dublu

Horia Tecău și Marcelo Melo, perechea România/Brazilia, au fost eliminați luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul Australian Open 2021.

Horia Tecău a fost eliminat în optimile de finală la proba de dublu, alături de Marcelo Melo.

Horia Tecau/ Facebook

Cuplul HoriaTecău- Marcelo Melo, cap de serie numărul 7, a fost învins, cu scorul de 6-4, 6-3, de echipa echipa Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia), cap de serie 9.

Prezenţa în optimi este recompensată la Melbourne cu un premiu total de 65.000 de dolari australieni (41.700 de euro) şi cu câte 180 de puncte ATP, potrivit news.ro.

Horia Tecău, eliminat la Australian Open 2021. Nu va mai juca multe meciuri în 2021

Horia Tecău şi Marcelo Melo nu vor mai juca împreună după acest turneu. Brazilianul va face echipă în continuare cu fostul partener al românului, olandezul Jean-Julien Rojer.

Citește și: Australian Open 2021. Simona Halep, prima reacție după o victorie spectaculoasă împotriva Ajla Tomljanovic

Horia Tecău a anunţat că va juca mai puţine turnee în 2021, urmând să se concentreze doar pe cele majore, iar partenerul şi-l va alege înaintea competiţiilor.

Horia Tecău şi Marcelo Melo au fost eliminaţi în sferturile de finală ale turneului Murray River Open.

Citește și: Australian Open 2021. Ce s-a scris despre Simona Halep după victoria colosală în fața Ajla Tomljanovic. Adversara este la pământ

Perechea Horia Tecău/Marcelo Melo (România/Australia), cap de serie numărul 4, a fost eliminată, sâmbătă, în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte Murray River Open de la Melbourne.

Tecău şi Melo au fost învinşti de cuplul Ariel Behar/Gonzalo Escobar (Uruguay/Ecuador), scor 7-6 (4), 4-6, 10-7.

Accederea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 3.360 de dolari şi cu 45 de puncte ATP.

Ultimele știri