Antena Căutare

Australian Open 2021. Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă de Danielle Collins

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a pierdut meciul împotriva lui Danielle Collins. Sportiva părăsește acum Australian Open.

ana bogdan pe terenul de tenis Galerie
Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open. | profimedia

După eliminarea Anei Bogdan, în turneul de la Melbourne au mai rămas doar Sorana Cîrstea și Simona Halep din sportivele care reprezintă România. Ana Bogdan, care ocupă locul 93 în WTA, a fost eliminate în turul inaugural, cu un scor de 3-6, 1-6, într-un meci care a durat 65 de minute.

Sportiva româncă a fost dominată de Danielle Collins, locul 46 la nivel mondial. Americanca s-a remarcat prin inspirație și agresivitate.

citește și: Australian Open 2021. Serena Williams, ce semnifică ținuta controversată a sportivei. Cum a apărut jucătoarea pe terenul de sport

Primul set

În setul I, Ana Bogdan a început meciul în forță, câștigând contra serviciului. Jucătoarea de tenis s-a distanțat la 2-0. Din nefericire, bucuria ei a fost scurtă pentru că acela a fost singurul moment în care ea a dominat terenul.

Danielle Collins și-a revenit imediat, a dat multe lovituri câștigătoare, a jucat mai agresiv și a făcut-o pe tânăra româncă să își piardă încrederea că are vreo șansă la câștig.

citește și: Cu cine vor juca Simona Halep și alte cinci românce la Australian Open 2021. Jucătoarele pe care le vor înfrunta în primul tur

Punctele lui Collins s-au tot adunat în timp ce alerga pe tot terenul după fiecare minge. Ana Bogdan și-a cedat de 2 ori serviciul, iar Danielle a câștigat cu 6-3 primul set.

Al doilea set

Jucătoarea de tenis americancă a continuat să speculeze faptul că Ana obosise și fost mai precisă în mișcări. Agresivitatea jocului ei a făcut diferența și și-a folosit serviciul ca pe o armă. Atunci când Ana Bogdan și-a mai cedat încă o data serviciul, Danielle Collins a profitat de moment și a jucat și maid us. Astfel, scorul a ajuns la 4-1 pentru Collins.

citește și: Australian Open 2021. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Bianca Andreescu în primul tur. Ce mesaj a transmis câștigătoarea

Anei i-a fost dificil să mai recupereze, fiind deja demoralizată după ce a pierdut două seturi. Danielle se hrănea cu deznădejdea sportivei romance, iar loviturile sale decisive au fost și mai utile, chiar atunci când avea mai multă nevoie să câștige, potrivit hotnews.ro.

Până la finalul meciului, adversara româncei a adunat 30 de mingi câștigătoare, în timp ce Ana Bogdan a avut doar 12. Danielle Collins a servit 4 ași, iar sportive româncă doar 3.

Danielle Collins vs Ana Bogdan

Lovituri câștigătoare: 30-12

Erori neforțate: 15-18

Puncte câștigate la fileu: 6-3

Total puncte câștigate: 59-38.

Cât a câștigat Ana Bogdan

Deși Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open, sportiva va primi 10 puncte WTA și va câștiga 100.000 dolari (63.750 de euro) pentru prezența ei în prima manșă.

Australian Open 2021. Serena Williams, ce semnifică ținuta controversată a sportivei. Cum a apărut jucătoarea pe terenul... Australian Open 2021. Sorana Cîrstea a eliminat-o ca o "leoaică" pe Petra Kvitova. Cine va fi jucătoarea din a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x