Antena Căutare

Averea lui Becali, pusa sub sechestru pentru o datorie de 3.4 milioane de euro

Criza ii loveste si pe cei mai bogati dintre romani. Finantatorul echipei Steua, Gigi Becali, s-ar putea numara printre cei mai afectati, acesta riscand sa-si piarda Palatul.

Totul porneste de la datoria de 3.4 milioane a latifundarului cater Fisc, suma reprezentand impozite neplatite in perioada 2004-2009.

Fiscul a inceput procedura de executare silita a lui Becali. 53 de afaceri ale acestuia sunt analizate atent de inspectori, care au decis ca latifundarul trebuie sa inapoieze 6.334.930 de lei si inca 8.012.655 de lei din penalitati.

„Toate achizitiile mele se refera la un singur teren cumparat in 1999 de la Fondul Proprietatii de Stat (FPS), dezmembrat si din care am vandut cateva parcele, pentru care deja ANAF s-a pronuntat pentru parte din vanzari ca nu sunt purtatoare de TVA. Am solicitat un tratament fiscal egal pentru vanzarile mele", a spus Becali, care a cerut in instanta anularea deciziei Fiscului.

Patronul echipei Steaua s-a declarat uimit si de decizia executarii silite si se teme sa nu piarda prea multe proprietati la preturi sub valoarea lor de piata.

Viorel Moldovan va antrena pe Sportul Studentesc... LPF: Pandurii Tg Jiu, neprogramata in Liga 1! Oltenii lui Piturca castiga cu 3-0 la "masa verde"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x