Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Trei meciuri din Europa ne-au adus profitul

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Cupa Mondială e istorie, iar în scenă intră în forță meciurile din cupele europene. După ce în urmă cu 5 zile am oferit o cotă bombă câștigătoare pe Biletul Zilei din Europa League, azi mergem pe mâna duelurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Nu mai puțin de 10 meciuri se joacă azi pe continent, iar dintre ele am decis să mizăm pe trei dueluri cu cote excelente. Acestea vin din Israel, Țara Galilor și Polonia.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul meci se joacă de la ora 20:00 între fosta adversară a FCSB-ului, Hapoel Beer Sheva și Flora Tallinn din Estonia. După 4-1 în tur, așteptăm și azi un meci cu o ploaie de goluri. Ne sunt suficiente 3+ pentru o cotă verde.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Tot pe 3+ goluri mizăm și la meciul TNS - Shkendija. În tur, am avut un 0-5 pentru macedoneni. Țara Galilor are echipe ultra-modeste, iar azi vedem un nou meci cu multe goluri. 12 goluri au marcat cei de la Shkendija în ultimele 4 deplasări!

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Cel mai greu meci de pe bilet vine din Polonia. Legia primește vizita irlandezilor de la Cork City. A fost 1-0 în tur pentru campioana din Ekstraklasa. Vedem și azi un meci în care Legia se va impune. Dacă o va face cu gol din prima repriză ar fi perfect!

Biletul Zilei din Liga Campionilor: CÂȘTIGĂTOR!

  • 20:00 H. Beer Sheva - Flora peste 2,5 goluri - cotă 1,40 3-1
  • 21:00 TNS - Shkendija peste 2,5 goluri - cotă 1,63 4-0
  • 22:00 Legia - Cork City 1 pauză/1 final - cotă 1,85 3-0 (1-0)
  • Cotă finală: 4,22
Messi îl bate pe Cristiano Ronaldo în topul celor mai bine plătiți sportivi, dar nu e lider! Un alt sportiv ”ucide” toți... UNA PE ZI! Aimee, cea mai sexy fană a fotbaliștilor mexicani de la Cupa Mondială! Cum a fost prinsă în ”ofsaid” aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x