Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga 1! Viitorul - Voluntari și Gaz Metan - Dinamo ne aduc profitul

Biletul Zilei din Liga 1! Prima etapă din Liga 1 a început excelent pentru biletul nostru dedicat întrecerii interne. Pe 23 iulie am început cu o cotă verde la Gaz Metan - Concordia. Din păcate, a urmat un x la Craiova - Iași, iar biletul de atunci a fost distrus.

Biletul Zilei din Liga 1! Azi, 6 august 2018, Liga 1 ne propune două meciuri extrem de interesante: Viitorul Constanța - FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș - Dinamo București, de la care mizăm pe două ponturi curajoase.

Biletul Zilei din Liga 1! La meciul de la Ovidiu, dintre trupa de puști a lui Gică Hagi și echipa în construcție a Voluntariului lui Daniel Oprița & Ioan Andone, mizăm pe un solist fără emoții. Viitorul nu mai are treabă cu Europa, din păcate, iar acum va da totul pentru play-off. Voluntari nu a jucat nimic în etapa anterioară cu Gaz Metan, iar acum pare un miel ușor de tăiat.

Biletul Zilei din Liga 1! Seara și etapa se încheie la Mediaș, acolo unde Gazul lui Mihai Teja dă piept cu ambițioasa echipă a lui Florin Bratu, Dinamo. E un meci de care pe care, între două dintre echipele bune ale startului de sezon. Mizăm aici pe victoria ”câinilor”, echipă ceva mai valoroasă și cu o statistică excelentă pe malul Târnavei Mari: 4 victorii în ultimele 5 meciuri.

Biletul Zilei din Liga 1:

  • 18:00 Viitorul - FC Voluntari 1 - cotă 1,70
  • 21:00 Gaz Metan Mediaș - Dinamo 2 - cotă 2,30
  • Cotă finală: 3,91
OFICIAL! Transferul zilei în Liga 1. O candidată la titlu a achiziționat un atacant spectacol... Mijlocaș din Italia la FCSB? Transferul surpriză anunțat de presa din Italia. Un nume extrem de mediatizat, așteptat în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x