Antena Căutare

OFICIAL! Transferul zilei în Liga 1. O candidată la titlu a achiziționat un atacant spectacol

”U” Craiova, surpriza neplăcută a startului de sezon din Liga 1, a mutat azi pe piața transferurilor. În criză pe plan ofensiv, echipa lui Devis Mangia l-a transferat azi pe Cesar Daniel Meza Colli, un paraguayan care poate evolua pe posturile de mijlocaș ofensiv și atacant.

”U” Craiova, surpriza neplăcută a startului de sezon din Liga 1, a mutat azi pe piața transferurilor. În criză pe plan ofensiv, echipa lui Devis Mangia l-a transferat azi pe Cesar Daniel Meza Colli, un paraguayan care poate evolua pe posturile de mijlocaș ofensiv și atacant.

În vârstă de 26 de ani, Meza Colli a semnat pe 3 sezoane cu deținătoarea Cupei României. Jucător de picior stâng, Colli are obligația de a-i face uitați pe brazilianul Gustavo și pe Alex Băluță, vânduți în această vară. Colli a evoluat în Italia și Spania, iar acum vine din Azerbaidjan, acolo unde a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului.

Mutarea de azi a fost anunțată de site-ul oficial al oltenilor:

”Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Cesar Daniel Meza Colli. Bine ai venit în familia Științei, Cesar & mult succes în tricoul alb-albastru!

Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei noastre are o talie de 1,72 m., este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul #7. Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, paraguayană și italiană, a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la formații de tradiție precum FC Cesena și Deportivo Alaves. Colli a evoluat, de asemenea, în 73 de partide din prima ligă a Azerbaijanului dar și în două meciuri din Serie A. În „dubla” din primul tur preliminar al acestui sezon UEFA Europa League, Colli a izbutit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă pentru fosta sa formație, FK Keshla.” scrie ucv1948.ro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotbalistul sud-american va putea utilizat de formaţia din Bănie doar pe plan intern, deoarece a evoluat alături de Keșla în primul tur preliminar din Europa League. Decarul a marcat două goluri şi a dat o pasă decisive în cele două jocuri cu maltezii de la Balzan.

Biletul Zilei 06.08.2018! Meciurile sigure de luni ne aduc profitul... Biletul Zilei din Liga 1! Viitorul - Voluntari și Gaz Metan - Dinamo ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x