Antena Căutare

Borcea: "Julio Cesar nu pleaca liber, daca nu da toti banii, nu va pleca!"

Oficialul dinamovist nu vrea sa renunte la bani, cand vine vorba de Julio Cesar, care vrea sa isi rezilieze contracul, pentru ca i-a dat 400.000 de euro la semnatura.

"Julio Cesar a cerut rezilierea, a zis ca vine cu impresarul, dar nu are ce sa ne reproseze, i-am dat 400 de mii la semnatura. Am vorbit cu Mircea, cand vin duminica avem o discutie clara. El hotaraste. I-a dat un avertisment, nu l-a primit la echipa. Asa cum a zis si Rednic, nu vom mai accepta nimic.

Julio Cesar a fost amendat pentru fiecare zi de intarziere. Nu vom aduce nici un fundas central daca pleaca. N'Doye e ultimul transfer. A fost o tinta a noastra. Julio Cesar are 80% din contract achitat. Am fi tampiti sa-i dam drumul si sa luam un alt fundas pe care nu-l cunoastem.

Daca Mircea spune ca se descurcă cu ce are, Izvoranu, Goian, Diabate, e ok. Daca spune ca nu, atunci nu mai facem experimente si mergem cu ce cunoastem. Julio Cesar nu pleaca liber, daca nu da toti banii, nu va pleca. El a venit liber, i s-au dat acei bani la semnatura... Moti e pana in vara la Siena"
, a zis Borcea la sportro.
dinamovisti.ro


Nesu vs Gigi Becali!... Moldovan: "Rada merita sa fie principal la Rapid!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x