Antena Căutare

Breaking News! Încă o demitere de antrenor în Liga 1. Rezultatul din ultima etapă i-a fost fatal. Un stelist foarte iubit preia echipa

După ce play-off-ul a adus prima victimă din acest an, Edward Iordănescu fiind demis de pe banca celor de la Astra Giurgiu, un alt nume important din Liga 1, dar din Play-out, a plecat azi de la echipă. Adus pe Bega ca un salvator, Leo Grozavu a îngropat ACS Poli Timișoara în subsolul clasamentului, iar azi acestuia i-a fost arătată ușa.

În decurs de nici trei luni, ACS Poli Timișoara rămâne, din nou, fără antrenor. Sosit în Banat în locul lui Ionuț Popa, Leo Grozavu a fost demis după insuccesul, 0-1, cu FC Botoșani. Locul lui Grozavu va fi luat de cuplul Aurel Șunda, Adrian Neaga (38 de ani). Ultimul, director sportiv al echipei, va bifa astfel prima experiență ca antrenor pe prima scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Clubul nostru a reziliat în mod amiabil contractul cu dl. Leo Grozavu. Îi mulţumim tehnicianului pentru activitatea depusă la Poli Timişoara şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! De pregătirea echipei se vor ocupa Aurel Şunda şi Adrian Neaga, ajutaţi de Octavian Benga (antrenor secund), Călin Frunză (antrenor cu portarii) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic)", a transmis clubul de pe Bega prin intermediul unui comunicat de presă.

Leo Grozavu (50 de ani) a fost numit în funcția de antrenor al timișorenilor pe 6 februarie, când i-a luat locul lui Ionuț Popa. Cu el pe bancă, Timișoara nu a înregistrat nicio victorie! ACS Poli e una dintre candidatele serioase la retrogradare. Bănățenii ocupă acum locul de baraj, cu 16 puncte, la doar o lungime în fața lui Gaz Metan, ocupanta locului 7.

ACS Poli a ajuns azi la 15 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, unde nu a mai câștigat din 28 octombrie, 2-1 cu Astra.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE... LIVE TEXT. Alegeri la FRF. Fotbalul românesc ”fierbe”. Burleanu vs Lupescu. Cât va aduna Marcel Pușcaș?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x