Antena Căutare

Breaking News! Edi Iordănescu s-a despărțit oficial de Astra Giurgiu. Anunțul făcut de fosta campioană a României

Edi Iordănescu nu mai este, începând de azi, antrenorul celor de la Astra Giurgiu. Tehnicianul de 39 de ani şi-a încheiat în mod oficial conturile cu Astra. Iordănescu Jr. nu a mai dorit să continue pe banca giurgiuvenilor, iar despărţirea s-a produs pe cale amiabilă.

”În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru.
Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra.”,
se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Astrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele săptămâni, Edi Iordănescu a fost la cuțite cu patronul Ioan Niculae, cel care a acuzat în termeni duri prestația echipei. Ioan Niculae și-a făcut praf echipa după înfrângerea cu Viitorul, scor 0-2, meci jucat ieri la Giurgiu.

”Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunţat pe domnul antrenor că jucăm de la ora 18:00 azi. De când există Astra Ploieşti n-am văzut o adunătură mai slabă de 11 jucători.
Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi”
, a declarat Niculae conform TV Telekom Sport.

Astra Giurgiu a fost a 7-a echipă din carieră pentru Edi Iordănescu, după Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia și a fost interimar la FC Vaslui și FCSB.

Dinamo taie în carne vie după eșecul rușinos cu Juventus București! Florin Bratu, decizie radicală în privința lui Gabi ... Informația ȘOC apărută în această după-amiază. Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a trecut prin mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x