Antena Căutare

BREAKING NEWS! ”Divorț” în Play-off-ul Ligii 1. Edi Iordănescu a mai rezistat presiunii patronului și a cerut rezilierea contractului

Deși a trecut doar o etapă din Play-off, un prim antrenor și-a anunțat plecarea de la echipă după finalul stagiunii. Edward Iordănescu, cel care a calificat Astra Giurgiu în Play-off, este prima ”victimă” a primăverii în Liga 1.

Deși a trecut doar o etapă din Play-off, un prim antrenor și-a anunțat plecarea de la echipă după finalul stagiunii. Edward Iordănescu, cel care a calificat Astra Giurgiu în Play-off, este prima ”victimă” a primăverii în Liga 1.

În doar șapte zile, relația dintre Edi Iordănescu şi șefii de la Astra Giurgiu a ajuns la final, din cauza evenimentelor petrecute înainte şi după meciul de la Craiova, cu Universitatea. Conform digisport.ro, Edi a cerut deja conducerii anularea următorului an de contract şi despărţirea se va produce la finalul play-off-ului.

În prima rundă din Play-off, Astra Giurgiu a ratat remiza în ultimele minute ale meciului din Bănie, după ce Mitriţă a marcat golul victoriei pentru CS ”U” Craiova. La finalul partidei, Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, i-a criticat pe Edi Iordănescu şi Alexandru Tudor: ”Rezultatul se datorează lui Edi Iordănescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordănescu văd că joacă tot la 0-0 şi în play-off”, a declarat Ioan Niculae la finalul meciului. Interesant este faptul că declaraţia aceasta vine după ce patronul echipei l-a lăudat pe antrenor după victoria cu Dinamo.

Pe banca Astrei, Edi Iordănescu a realizat adevărate minuni în sezonul regulat. Accederea echipei în Play-off a fost considerată una dintre surprizele campionatului, după ce în vară la Giurgiu au fost aduşi 18 jucători noi.

În cariera sa, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii şi CSKA Sofia.

Panică la Barcelona: 4 cluburi pot plăti clauza de 700 de milioane de Euro pentru Lionel Messi! Anunțul săptămânii făcut... Biletele pentru România - Elveţia din FedCup au fost puse în vânzare. Prețurile încep de la 75 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x