Antena Căutare

BREAKING NEWS! Decizie definitivă în cazul eliberării din închisoare a fostului impresar Ioan Becali. Hotărâre definitivă luată de Instanță

Veste uriașă pentru fostul impresar Ioan Becali. Instanța a decis azi că fostul influent om din fotbalul românesc poate fi eliberat condiționat.

Veste uriașă pentru fostul impresar Ioan Becali. Instanța a decis azi că fostul influent om din fotbalul românesc poate fi eliberat condiționat.

Ioan Becali, 56 de ani, va fi eliberat condiționat după ce a fost condmanat în "Dosarul Mită pentru judecătoare”, anunță Antena 3. Decizia este definitivă și vine la numai două luni după ce fostul impresar a fost condamnat la închisoare cu executare, în cazul mitei din Dosarul Transferurilor.

Fostul impresar a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, sub acuzația că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să-l declare nevinovat pe fond, în ”Dosarul Transferurilor".

"În baza art. 425 ind.1 alin.7 pct.1 lit. b Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva sentinţei penale nr.142/05.03.2018 pronunţată de Judecătoria Slobozia, pe care o menţine . În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă", este decizia Tribunalului Ialomiţa.

În decursul zilei de astăzi, după ce toate actele vor fi făcute, fostul impresar va ieși din Penitenciarul Jilava.

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în "Doarul Transferurilor". A fost eliberat condiționat în 14 septembrie 2016.

AS Roma - Liverpool, ora 21:45! Italienii visează la o nouă ”ROMAntadă”. Cele mai indicate ponturi la meciul de pe Stadi... Juventus București - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x