Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

BREAKING NEWS! Condamnări-ȘOC în lumea fotbalului românesc. Frații Becali se întorc la închisoare

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit astăzi pedepsele definitive în cazul dosarului ”Mită pentru judecătoare”, în care sunt implicați trei grei ai fotbalului românesc: Ioan Becali, Victor Becali și Cristian Borcea.

Decizia Instanței Supreme este una cruntă pentru membrii familiei Becali. Astfel, Victor și Ioan Becali se întorc în închisoare!

- Victor Becali a primit o condamnare de 5 ani şi 4 luni de închisoare.
- Ioan Becali a primit 7 ani și 4 luni de închisoare, potrivit Antena 3.

Cei doi erau acuzați că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să scape de pedeapsă în Dosarul Transferurilor. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la 7 ani de închisoare.

Cel mai bine din acest caz a ieșit Cristian Borcea, cel care a fost achitat de magistraţi.

Decizia dată azi este definitivă.

În acest dosar, Cristi Borcea și frații Giovanni și Ioan Becali sunt acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în "Dosarul Transferurilor".

În prima instanță, magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Ioan Becali, condamnat la 6 an şi 4 luni de închisoare în dosarul "Transferurilor", a fost eliberat condiţionat, în septembrie 2016, după ce a executat 2 ani şi 6 luni din pedeapsă. Fratele său, Victor, a fost eliberat din penitenciar în ianuarie 2018, după ce a executat 3 ani şi 10 luni din pedeapsa primită în același "Dosar al Transferurilor".

Recomandari