Antena Căutare

Juventus București - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Al doilea meci al rundei a 8-a din play-out aduce ultimele șanse pentru ”Lanterna” campionatului de salvare. Juventus București primește vizita unui ”arbitru” în lupta pentru ”matineu”, FC Botoșani.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Al doilea meci al rundei a 8-a din play-out aduce ultimele șanse pentru ”Lanterna” campionatului de salvare. Juventus București primește vizita unui ”arbitru” în lupta pentru ”matineu”, FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus-Botoșani este live video online, sâmbătă, de la ora 18:00.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru echipa antrenată de Marius Baciu, Juventus, fiecare meci are accente decisive în privința salvării de la retrogradare. Prin victoria surprinzătoare de la Voluntari, Juve a acumulat 16 puncte și încă e la 3 puncte de un loc de baraj. Orice rezultat în afară de un succes în meciul cu Botoșani poate reprezenta o ”evadare” negativă.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Dincolo, FC Botoșani are 29 de puncte și o siguranță temporară în privința ocupării unui loc fără griji la finalul play-out-ului. În ultimele două runde, moldovenii au scos 1 punct cu două candidate la retrogradare: 2-2 cu Sepsi și 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. În meciul cu Juventus, trupa lui Costel Enache are de luat o revanșă uriașă. În sezonul regulat, Juventus a scos o remiză albă la Botoșani, 0-0, iar cele 2 puncte au costat echipa moldavă locul de play-off.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ultimele două meciuri dintre Juventu și Botoșani s-au jucat în Moldova. Ambele au fost remize albe, 0-0. La ultima vizită pe terenul lui Juventus, Botoșani s-a impus cu 2-0. Cele două s-au mai întâlnit și în 2010 și 2011, în meciuri câștigate de moldoveni.

Juventus - FC Botoșani LIVE VIDEO. La pariuri, Botoșani e ușor favorită la acest meci, cu o cotă de 2,20 la 3,45. Remiza primește o cotă de 3,10. La acest meci vă recomandăm un pont care pare riscant: ”peste 1,5 goluri - cotă 1,50”, însă unul care poate ieși lejer dacă Botoșani joacă cu ambiție.

BREAKING NEWS! Decizie definitivă în cazul eliberării din închisoare a fostului impresar Ioan Becali. Hotărâre definitiv... CFR Cluj - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x