Antena Căutare

Campionatele Europene de tenis de masă live în AntenaPLAY în perioada 10-17 septembrie. Miza este uriașă pentru naționala feminină

În perioada 10-17 septembrie, la Malmo, vor avea loc campionatele Europene de tenis de masă. Competiția va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Naţionala feminină poate obţine calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris dacă va câștiga competiţia pe echipe.

delegația echipei naționale feminine de tenis de masă, printre care Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman Galerie
În perioada 10-17 septembrie, la Malmo, vor avea loc campionatele Europene de tenis de masă. Competiția va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY | hepta

Naţionala feminină va obţine calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris dacă va reuşi să câştige competiţia pe echipe.

Conform AS.ro, România este una dintre favoritele probei pe echipe de la Campionatele Europene. Fetele noastre merg la Malmo din postura de vicecampioane europene, după finala pierdută în fața Germaniei, la Cluj-Napoca, în 2021.

Citește și: AntenaPLAY îți aduce sport din plin în septembrie! România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta lui Badr Hari

Miză uriaşă pentru România la Campionatele Europene de tenis de masă

Bernadette Szocs este într-o formă de zile mari. Luna trecută „Bernie” a câștigat patru medalii în circuitul WTT şi a urcat pe locul 12 în clasamentul mondial, cea mai bună poziţie din cariera ei.

La WTT Contender Lima 2023, Bernadette Szocs a obținut argintul la simplu feminin și argintul la dublu mixt, alături de partenerul Ovidiu Ionescu. Totodată, la WTT Contender Rio de Janeiro 2023, Bernadette Szocs a cucerit bronzul la simplu și la dublu feminin, alături de colega ei din naţionala României, Elizabeta Samara.

România are o echipă redutabilă pentru Campionatele Europene de tenis de masă. În afară de amintitele Bernadette Szocs şi Eliza Samara, naţionala le mai are în componenţă pe alte două jucătoare foarte puternice, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Echipa României este foarte sudată, ceea ce poate reprezenta un atu important la Campionatele Europene.

Citește și: Vedeta care a renunțat la sutien în plină stradă. Paparazzi au făcut poze cu ZOOM. Imaginile au pus pe jar publicul masculin

România a câștigat 5 titluri europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

La CE de la Malmo, echipa feminină a României face parte din Grupa B, alături de Slovenia și Croația.

După faza grupelor, ce se va desfășura în primele trei zile ale competiției, vor urma optimile, acolo unde vor ajunge cele mai bune două echipe din fiecare grupă. Vom avea, apoi, sferturile de finală, semifinalele și finala.

„Suntem fericite, suntem pregătite pentru lupta de la Campionatele Europene din Suedia. Știm că nu va fi ușor, sunt multe echipe foarte tari. Aș vrea să ne revanșăm pentru că pe mine m-a durut foarte rău că am pierdut finala la noi acasă. Sunt pregătită să aduc medalia de aur pentru România. Îmi plac provocările, îmi place presiunea, nu mă trage în jos. Și fizic sunt foarte bine, nu m-am mai accidentat”, a spus Bernadette Szocs, după calificarea României la CE 2023.

Citește și: Eliza Samara – Sun Yingsha LIVE VIDEO (14:40). Exclusiv în AntenaPLAY duel infernal împotriva celei mai bune jucătoare din lume

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Meciul România–Kosovo ne poate face să visăm la EURO 2024. Urmărește-l live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 2... Campionatul Mondial de canotaj 2023 de la Belgrad. România a obţinut două medalii de aur, una de argint şi două de bronz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x