Antena Căutare

Campionul olimpic la maraton, Samuel Wanjiru (24 ani) a murit dupa ce s-a aruncat de la balcon

Samuel Wanjiru, medaliat cu aur la Benjing, in 2008, a murit duminica seara, dupa ce s-a aruncat de la balconul situat la primul etaj al casei sale din Nyahururu, la 150 km de capitala Nairobi, anunta HotNews. Atletul ar fi recurs la acest gest dupa ce nevasta sa l-a prins in dormitor cu o alta femeie.

"Pot sa confirm ca Wanjiru este mort. Nu este clar inca daca a fost suicid, daca a sarit din cauza furiei sau daca a avut alt motiv"


Potrivit unor oficiali ai politiei, sotia lui Wanjiru l-a gasit pe atlet in pat cu o alta femeie, i-a inchis pe acestia in dormitor si a parasit casa. Wanjiru s-ar fi aruncat atunci de la balcon.

Atletul a mai fost acuzat in luna decembrie a anului trecut ca si-a amenintat sotia cu moartea si ca si-ar fi ranit garda de corp cu o arma AK-47. Ulterior sotia sa si-a retras acuzele.

"Adevarul este ca Wanjiru s-a sinucis", a declarat purtatorul de cuvant al politiei nationale, Eric Kiraithe.

Sportivul, primul kenyan medaliat cu aur la maratonul olimpic, in 2008, era privit cu sperante si pentru olimpiada de la Londra, din 2012.

"Ne asteptam la o performanta excelenta din partea lui la Jocurile Olimpice de la Londra de anul viitor, iar moartea lui vine ca o lovitura pentru noi", a declarat prim-ministrul kenyan Raila Odinga, potrivit Reuters.

Foto:EPA/Intact Images

Bomba zilei: Maradona va antrena echipa Al-Wasl Dubai!... Ronaldo a batut un record vechi de 60 de ani in Spania: 39 de goluri intr-un singur sezon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x