Antena Căutare

Canotorii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, AUR la Jocurile Olimpice de la Paris la dublu vâsle

AUR pentru România la dublu vâsle masculin. Sportivii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea au adus prima medalie de aur pentru canotajul românesc la Jocurile Olimpice de la Paris.

Galerie
AUR pentru România la dublu vâsle masculin. Sportivii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea au adus prima medalie de aur pentru canotajul românesc la Jocurile Olimpice de la Paris. | Profimediaimages.ro

La scurt timp după ce Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus a treia medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, cea de argint la dublu vâsle, canotorii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea au obținut aurul.

Citește și: David Popovici, BRONZ la proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul are două medalii olimpice

Canotorii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, aur la Jocurile Olimpice de la Paris

Sportivii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea au adus prima medalie de aur pentru canotajul românesc la Jocurile Olimpice, după ce au câştigat proba de dublu vâsle masculin. Este a doua medalie de aur pentru România la Paris, după cea a lui David Popovici la 200 metri liber.

Articolul continuă după reclamă

Cursă de senzație pentru canotorii români Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, încheiată cu un final fabulos.

Citește și: Bernadette Szocs, eliminată în optimi la tenis de masă la JO de la Paris! Românca își poate lua revanşa în concursul pe echipe

Sportivii noștri au încheiat proba în şase minute, 12 secunde şi 58 de sutimi. Pe locul doi s-a clasat Ţările de Jos, iar pe trei Irlanda.

Este a patra medalie pentru România la Paris, a doua de aur, după cele obţinute de David Popovici (aur şi bronz) şi Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş (argint).

Cei doi canotori români ar 25, respectiv 29 de ani. Andrei Cornea s-a născut la 10 noiembrie 1999, la Vatra Dornei, iar Marian Enache la 5 august 1995, la Târgu Cărbuneşti (Gorj).

Natalia Escalera a performat cu o accidentare gravă în cadrul Jocurilor Olimpice 2024 și a izbucnit în lacrimi de durere... A intrat fără echipament, cu o mână în buzunar și a câștigat argintul la tir sportiv. Cine este sportivul, viral în medi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x