Antena Căutare

Casa în care se mută Cristino Ronaldo și Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Cât trebuie să plătească pentru conacul luxos

Acesta este prețul pe care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez îl vor plăti pentru un conac super luxos din Arabia Saudită.

colaj foto Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez în Arabia Saudită Galerie
Prețul pe care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez îl vor plăti pentru a locui în Arabia Saudită. | Profimedia

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se vor muta într-un conac de lux din Arabia Saudită și se vehilează deja suma de bani pe care cei doi o vor plăti.

Superstarul este cel mai bine plătit fotbalist după plecarea sa din fotbalul european și transferul la Al-Nassr, dar acesta nu are încă o locuință permanentă. Momentan, Ronaldo și Georgina locuiesc într-un apartament al unui hotel de lux.

Cât costă casa în care vor locui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Cu toate că cei doi nu sunt căsătoriți și, practic, încalcă o lege din Arabia Saudită, potrivit căreia persoanele necăsătorite nu au voie să locuiască împreună, cei doi au primit o aprobare specială pentru a locui împreună. Superstarul și iubita sa se vor muta într-un conac în valoare de 10.5 milioane de lire, potrivit ziarului Marca.

Citește și: Cristiano Ronaldo, ținta internauților după gafa făcută la prezentarea de la Al-Nassr. Meme-urile au fost pe măsură

Până să se mute permanent în conacul de lux, Cristiano și partenera sa au rezervat două etaje și 17 camere la hotelul Kingdom Tower. Se spune că Ronaldo și Rodriguez vor sta la etajele 48 și 50 ale clădirii, care se întind pe o suprafață de 4000 de metri pătrați și oferă „vederi spectaculoase asupra orașului”.

Ronaldo își va face dubutul la Al Nassr mai repede decât s-ar fi așteptat fanii

Cristiano Ronaldo a semnat un contract uriaș cu Al Nassr după plecarea de la Manchester United în urmă cu mai bine de o lună. Însă cel mai bine plătit fotbalist din lume nu va putea să debuteze încă la echipa sa din Arabia Saudită pentru că mai are de ispășit două suspendări, pentru că a lovit un fan peste mână și i-a spart telefonul. În plus, clubul la care este acum înscris, a depășit cota de jucători străini.

Citește și: Georgina Rodriguez, primul mesaj după ce s-a vehiculat că ea și Cristiano Ronaldo nu mai formează un cuplu. Ce a transmis

„Al-Nassr nu l-a înregistrat încă, deoarece nu există un loc vacant pentru un jucător străin. Un jucător străin trebuie sa plece pentru ca Ronaldo să poată fi înregistrat, fie printr-un transfer, fie prin rezilierea contractului de comun acord​", a declarat un oficial al clubului pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, el nefiind autorizat să vorbească presei, notează Digi Sport.

Însă fanii nu trebuie să aibă motive de îngrijorare pentru că fotbalistul va juca primul său meci din acest an pe 19 ianuarie, atunci când PSG va evolua împotriva unei selecționate compuse din vedetele lui Al-Nassr și Al-Hilal, cele mai importante echipe din Arabia Saudită. Este prima confruntare dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi din decembrie 2020.

Cât costă să-l vezi pe Ronaldo la vestiare

„Beyond Imagination” a scos la licitație un bilet special la meciul amical unde Cristiano Ronaldo și Leo Messi vor fi rivali.

Prețul de pornire a fost de 250.000 de euro și în doar trei ore s-au înregistrat pentru un milion de cereri. Astfel, un om de afaceri pe nume Musheref Al-Ghamdi, a oferit suma de 2,66 de milioane de dolari. În acest bilet special este inclus loc VIP, accesul la vestiare, participarea la ceremonia finală și o fotografie de grup cu echipa câștigătoare. Pe lângă acestea, omul de afaceri va avea ocazia să-i vadă și pe alți fotbaliști de succes precum Messi, Neymar sau Mbappe.

Naomi Osaka este însărcinată. Anunțul făcut de jucătoarea de tenis japoneză. Când va reveni pe teren... Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR este exclusiv în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x