Antena Căutare

Naomi Osaka este însărcinată. Anunțul făcut de jucătoarea de tenis japoneză. Când va reveni pe teren

Naomi Osaka, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că este însărcinată. Jucătoarea de tenis japoneză a precizat că nu se va întoarce pe teren în anul 2023.

Colaj cu Naomi Osaka Galerie
Naomi Osaka, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că este însărcinată | gettyimages.com

Naomi Osaka a anunţat că este însărcinată pe reţelele sociale, explicând astfel şi faptul că a declarat forfait de la Australian Open (a anunțat că nu va participa la competiția la care era angajată). Fostul număr 1 mondial, care se află în prezent pe locul 47 WTA, a precizat că nu intenţionează să revină pe teren, ca jucătoare, mai devreme de anul 2024.

Naomi Osaka a publiat pe rețelele sociale și o fotografie cu ecografia care arată evoluția sarcinii. Jucătoarea de tenis originară din Japonia așteaptă un copil cu iubitul ei, rapperul american în vârstă de 25 de ani Cordae.

Citește și: Simona Halep a căzut din Top 10 WTA. Pe ce loc se află acum sportiva, după scandalul de dopaj

Cum a anunțat Naomi Osaka faptul că este însărcinată

„Aceste luni petrecute departe de tenis, de sportul căruia mi-am dedicat viaţa, mi-au oferit o nouă viziune asupra lui şi m-au învăţat să îl apreciez mai mult. Am realizat că viaţa e atât de scurtă şi că nimic nu e sigur. Că fiecare zi este o nouă şi binecuvântată aventură. Ştiu că am atât de multe de făcut în viitor, sunt atâtea lucruri care mă aşteaptă, iar unul dintre ele este acela că, la un moment dat, copilul meu se va uita la unul din meciurile mele, iar după aceea va spune cuiva: E mama mea!”, a scris Naomi Osaka pe contul său de Instagram.

Citește și: Simona Halep, apariție surpriză la o școală din Constanța. Sportiva a cântat colinde alături de cei mici

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Antrenorul Simonei Halep a rupt tăcerea. Care au fost cele cinci cuvinte pe care Patrick Mouratoglou le-a postat pe internet

Naomi Osaka a mai precizat că va participa la Australian Open 2024.

„2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la începutul anului următor, pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc pe toți la infinit. Nu cred că există o cale perfect corectă de urmat în viață, dar întotdeauna am simțit că dacă mergi înainte cu intenții bune, îți vei găsi drumul până la urmă”, a conchis tenismena japoneză.

Naomi Osaka a uimit pe toată lumea când a declarat forfait pentru Australin Open 2023, însă acum toți și-au dat seama că motivul este unul întemeiat.

Naomi Osaka este câștigătoare a patru trofee în turnee de Grand Slam, două la U.S. Open, alte două la Australian Open.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x