Antena Căutare

Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase la ceremonia religioasă. Ianis Hagi, chipeș într-un costum elegant

Elena Tănase a făcut senzație în rochia de mireasa pe care a purtat-o la ceremonia religioasă cu Ianis Hagi, de la Biserica Sfântul Visarion din București. De asemenea, nici fotbalistul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a fost extrem de chipeș într-un costum elegant.

Galerie
Elena Tănase a făcut senzație în rochia de mireasa pe care a purtat-o la ceremonia religioasă cu Ianis Hagi, de la Biserica Sfântul Visarion din București | Antena 1

Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. Cei doi au pășit cu mari emoții în Biserica Visarion, unde au avut parte de un moment copleșitor.

În aceste clipe de neuitat, fotbalistul și soția lui au avut aproape toate persoanele dragi. Părinții mirilor nu au putut să lipsească de la cununia religioasă. Aceștia au privit atenți întreaga slujbă, fiind emoționanți peste măsură.

Citește și: Nunta Anului la Domeniul Ştirbey. Ianis Hagi și Elena se căsătoresc azi! Programul evenimentului + detalii despre meniu și artiști

Elena Tănase s-a aflat în centrul atenției astăzi. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă ce i-a scos în evidență frumoasele trăsături ale feței, dar și silueta de invidiat. De asemenea, și Ianis Hagi a avut o apariție de senzație la propria nuntă. Fiul lui Gheorghe Hagi a îmbrăcat un costum elegant.

Cum a arătat rochia de mireasă a Elenei Tănase la nunta cu Ianis Hagi. Imagini de la cununia religioasă

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au pregătit intens pentru cea mai importantă zi din viața lor: nunta. Ce doi s-au gândit în amănunt la fiecare detaliu pentru petrecerea de după cununia religioasă, iar întregul eveniment a ieșit exact așa cum și-au dorit.

Fotbalistul și soția lui s-au prezentat la Biserica Sfântul Visarion din București începând cu ora 15:00. Tânăra a făcut furori cu rochia ei de mireasă. Aceasta a ales o ținută cu o trenă lungă și cu umerii goli.

Elena Tănase și-a asortat piesa vestimentară cu un machiaj discret, o coafură elegantă și câteva bijuterii.

Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Fotbalistul a îmbrăcat un costum în două culori: alb și negru. Un lucru este cert, fiul lui Gheorghe Hagi a radiat de fericire la brațul soției sale. Înainte nuntă, aceștia au dezvăluit într-un interviu faptul că au știut încă de când s-au întâlnit că sunt suflete pereche.

Unde va avea loc petrecerea de nuntă a Elenei Tănase cu Ianis Hagi

Petrecerea de după nuntă a Elenei Tănase cu Ianis Hagi va avea loc la Domeniul Știrbey din Buftea, începând cu ora 19:00. În locația spectaculoasă sunt așteptați peste 700 de invitați, printre care se numără și nume mari din industria sportului.

Marele eveniment a fost pregătit cu mare atenție de către cei doi miri care au făcut cununia civilă chiar în ziua de Crăciun. Aceștia și-au dorit ca totul să iasă perfect, de la aranjamente florale până la bucatele ce vor fi puse pe masele oamenilor dragi.

Citește și: Ce gânduri au Ianis Hagi și Elena înainte de nuntă. Cine sunt nașii și ce spun mirii despre evenimentul de pe Domeniul Știrbey

La nunta fotbalistului au contribuit o mulțime de oameni. Printre cei care au lucrat la meniul semnat de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey, pe care Ianis Hagi și Elena Tănase îl vor avea la petrecerea de după cununia religioasă se numără chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu, doi dintre jurații de la Chefi la cuțite.

Antena va transmite, de-a lungul zilei, cele mai importante momente din Nunta Anului.

Nunta Anului la Domeniul Ştirbey. Ianis Hagi și Elena se căsătoresc azi! Programul evenimentului + detalii despre meniu ... Cum și-a făcut apariția Gică Popescu la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Imagini de la Biserica Visa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x