Antena Căutare

Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Unde a mai îmbrăcat ținuta spectaculoasă

Simona Halep a făcut furori cu rochia elegantă pe care a purtat-o la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase duminică, 14 iulie 2024. Sportiva a acaparat toată atenția cu ținuta spectaculoasă, care o valoare sentimentală uriașă și un preț pe măsura așteptărilor.

Galerie
Simona Halep a făcut furori cu rochia elegantă pe care a purtat-o la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase duminică, 14 iulie 2024 | Antena 1

Nunta anului de pe Domeniul Știrbey a adunat laolaltă nume mari din lumea sportului duminică, 14 iulie 2024. Ianis Hagi și soția lui, Elena, au avut peste 500 de invitați la petrecerea de după cununia religioasă.

Pe lista celor care au fost chemați la marele eveniment se numără și Simona Halep. Jucătoarea de tenis și-a făcut apariția la poprietatea din Buftea în jurul orei 20:00, fiind însoțită de părinții ei.

Sportiva a atras rapid atenția celor din jur cu rochia spectaculoasă pe care a ales să o poarte. Tinuța lungă, neagră și cu crăpătură adâncă pe picior i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat.

Citește și: Cum au fost surprinși Ianis Hagi și soția lui, Elena, după nunta de la Domeniul Știrbey. Petrecerea a continuat și a doua zi

Articolul continuă după reclamă

Puțini sunt cei care știu faptul că piesa vestimentară pe care Simona Halep a îmbrăcat-o la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase are o valoare sentimentală mare, dar și un preț năucitor. Mai mult, aceasta și-a asortat rochia decupată în zona abdomenului cu pantofi eleganți și o poșetă valoroasă de aproximativ 30.000 de euro.

Cât a costat rochia pe care Simona Halep a purtat-o la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Unde a mai îmbrăcat-o în trecut

Ținuta impecabilă în care s-a prezentat duminică, 14 iulie 2024, la Domeniul Știrbey din Buftea a mai fost purtată de Simona Halep în 2019 la cina campionilor, organizată după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, unde a învins-o pe Serena Williams într-un timp scurt.

Rochia neagră și deosebită a fost realizată de un designer tunisian pe nume Azzedine Alaia, conform viva.ro. O piesă vestimentară de acest gen costă în jur de 15.000 - 20.000 de Euro, potrivit cancan.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a apelat la un look simplu, dar foarte elegant. Aceasta a avut un machiaj discret și o coafură rafinată. De asemenea, rochia pe care a purtat-o i-a oferit suficientă libertate pentru a se distra pe ringul de dans alături de Ianis Hagi și de soția lui, Elena.

Citește și: Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi la cununia religioasă a nepotului lor. Cum au fost surprinși părinții Marilenei Hagi

Simona Halep, mesaj pentru Ianis Hagi și Elena înainte de petrecerea de la Domeniul Știrbey

Înainte de a se așeza la masă, jucătoarea de tenis a oferit un interviu în exclusivitate pentru posturile Antena în care vorbește despre nunta lui Ianis Hagi cu Elena.

„Sunt convinsă că o să fie o petrecere ca la machedoni, până dimineață. Este o familie foarte specială pentru noi toți și mă bucur tare că pot fi prezentă la nuntă. Le doresc casă de piatră și multă fericire pentru că este cea mai importantă.

Nu știu cât voi sta, dar o voi face cu mare plăcere. Toate melodiile sunt frumoase, atât cât pot și știu am să dansez pe muzica machedonească. În primul rând vreau să le urez lui Ianis și Elenei casă de piatră, să fie fericiți, să se înțeleagă, să se respecte și să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tineri, dar știu că Ianis mai are activitate. Îi doresc mult succes, încredere în el și să-i meargă totul bine”, a spus Simona Halep duminică, 14 iulie 2024, la Domeniul Șritbey.

Cum au fost surprinși Ianis Hagi și soția lui, Elena, după nunta de la Domeniul Știrbey. Petrecerea a continuat și a dou... Cine este și cu ce se ocupă soția lui Andrei Burcă. Fundașul echpei naționale și aleasa inimii s-au căsătorit civil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x