Antena Căutare

Cât costă biletele la meciurile României cu Kosovo şi Cipru, din Liga Naţiunilor. Copiii au acces gratuit

Echipa națională de fotbal a României va evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo şi pe 18 noiembrie va întâlni Cipru, iar ambele partide se vor disputa pe Arena Naţională.

Galerie
Echipa națională de fotbal a României va evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo şi pe 18 noiembrie va întâlni Cipru, iar ambele partide se vor disputa pe Arena Naţional | Profimedia

După două victorii obţinute în deplasare, tricolorii vor evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo şi pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru, iar ambele partide se vor disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Prețul biletelor pentru meciurilor României cu Kosovo și Cipru. Când se pun în vânzare tichetele

Biletele vor fi puse în vânzare online vineri, 18 octombrie, la prânz, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro şi în aplicaţia mobilă Tricolorii, disponibilă în App Store (iOS) şi Google Play (Android), transmite news.ro.

Preţul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, preţul începe de la 300 lei, informează frf.ro.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce îi așteaptă pe tricolori după ce au învins Lituania. Naționala României a obținut a 4-a victorie alături de Mircea Lupescu

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziţiona bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puţin ale unui copil. Fiecare comandă poate conţine maximum 5 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteţi înregistraţi.

Citește și: Ce salariu fabulos are Răzvan Marin pe săptămână. Fotbalistul naționalei câștigă o avere

Bernadette Szocs, trei probe într-o zi la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul complet al româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x