Antena Căutare

Ce salariu fabulos are Răzvan Marin pe săptămână. Fotbalistul naționalei câștigă o avere

Răzvan Marin este un om de bază al naționalei de fotbal a României. Sportivul este foarte apreciat, iar salariul său este pe măsură și la echipa de club.

Galerie
Răzvan Marin este un om de bază al naționalei de fotbal a României. Sportivul este foarte apreciat, iar salariul său este pe măsură și la echipa de club. | Profimediaimages.ro

Răzvan Marin a avut un parcurs impresionant în fotbal, jucând la mai multe echipe importante din Europa. Fiul lui Petre Marin și-a început cariera profesională în România la Viitorul Constanța, unde a atras atenția prin performanțele sale.

După succesul de la Viitorul, a fost transferat la echipa belgiană Standard Liège, unde a continuat să impresioneze prin jocul său. Contractul său a fost din anul 2017 până în 2019.

Performanțele l-au adus la echipa olandeză Ajax, unul dintre cele mai importante cluburi din Europa. Deși a avut mai puține apariții decât s-ar fi așteptat, transferul său la Ajax a fost un moment important în cariera sa.

Citește și: Cum arată soția lui Cristi Tănase. Ea este femeia care îi va dărui o fetiță fostului fotbalist

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, Răzvan Marin a fost împrumutat la Cagliari în Serie A în 2020, iar ulterior, echipa italiană l-a achiziționat definitiv. A devenit un jucător de bază la Cagliari.

În vara lui 2023, Marin a fost împrumutat la Empoli, un alt club italian din Serie A, continuând să evolueze la un nivel ridicat în fotbalul italian.

De asemenea, Răzvan Marin a fost un jucător constant și pentru echipa națională a României, având multiple selecții la nivel internațional.

Ce salariu are fotbalistul Răzvan Marin pe săptămână

Răzvan Marin, care evoluează în prezent la Cagliari, are un salariu săptămânal de aproximativ 19.000 de lire sterline, ceea ce înseamnă un venit anual de aproape 988.000 de lire sterline.

Contractul său cu echipa italiană este valabil până la finalul lunii iunie 2025. Acesta a mai avut salarii ușor mai ridicate în sezoanele anterioare, dar venitul său actual reflectă perioada de tranziție a echipei în Serie A.

Citește și: Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj. A crezut că nu vede bine când a intrat în vestiar

Conform informațiilor din presă, Răzvan Marin are o avere estimată la câteva milioane de dolari în 2024. Sumele provin din veniturile sale din contractele sale de fotbalist la cluburi importante precum Empoli și Ajax, dar și din activități comerciale și publicitare.

Răzvan Marin este căsătorit cu Crina Cocoroveanu, care este medic stomatolog de profesie. Cei doi au o fetiță, pe nume Natalie Luna, născută în februarie 2022. Răzvan a cerut-o de soție pe Crina în 2021, într-un moment romantic pe malul unui lac, iar nunta lor a avut loc în iunie 2022​.

Citește și: De ce adidașii sport au o gaură de șireturi în plus. Nu te așteptai la această explicație, e incredibil la ce ajută

România U21 s-a calificat la EURO 2025! Tricolorii lui Pancu s-au remarcat în meciul cu Elveția... Meciul Lituania - România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x