Antena Căutare

Catalanii se asteapta sa dea de insusi Dracula la Bucuresti

E haz mare la Barcelona inaintea amicalului cu Dinamo Bucuresti. Catalanii se asteapta ca la intalnirea cu cainii rosii sa se dea de insusi Dracula.

O arata un videoclip de promovare a meciurilor amicale pe care Barcelona le joaca in aceasta vara. Pe de alta parte, organizatorii amicalului de lux pe care Dinamo il va sustine in compania formatiei FC Barcelona, pe 11 august, de la 20:15, ofera noi detalii despre vizita catalanilor in Romania.

La cererea expresa a tehnicianului Tito Vilanova, formatia blau-grana va sosi la Bucuresti direct de la Göteborg (unde are programat un amical in compania lui Manchester United) cu o zi inainte de meciul de pe National Arena, adica pe 10 august, la ora 20:00, urmind sa fie primita la salonul prezidential al aeroportului otopeni - Henri Coanda.

Messi si compania vor fi cazati la hotel Radisson si au cerut sa li se puna la dispozitie un teren pentru antrenament, care va avea loc, cel mai probabil, pe National Arena unde se va disputa, de altfel, si meciul amical. Nu se stie inca daca sedinta de pregatire va fi deschisa publicului.

La Bucuresti sint asteptati toti jucatorii importanti din lotul Barcelonei. Pina in prezent s-au vindut aproximativ 30.000 de bilete pentru amicalul Dinamo - FC Barcelona.

Tata de actionar demisionar!... Nationala de fotbal are un nou Hagi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x