Antena Căutare

S-a aflat! Ce pensie primește Nadia Comăneci de la statul român! Suma încasată de fosta gimnastă este destul de importantă!

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.

Conform www.mts.ro, sortivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur, argint sau de bronz în probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori – probe olimpice are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră.

Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori, la o probă sportivă ce a fost inclusă cel puţin o dată în programul Jocurilor Olimpice are dreptul, la cerere, la o rentă viageră.

Printre cele mai mari rente din sportul românesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică) - 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) - 13.149 lei.

Câtă durere! Ovidiu Hațegan a aflat că mama sa a murit în timp ce arbitra un meci din Liga Națiunilor: “Era distrus, ave... Fiul lui Michael Schumacher a scăpat un detaliu despre starea tatălui său! Destăinuirea uluitoare pe care i-a făcut-o un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x