Căutare Live

Ce spune Simona Halep despre jignirile pe care le-a primit de la Ion Țiriac: „Da, poate fi foarte dur câteodată”

Simona Halep a reacționat după apariția în presă a schimbului de replici dur dintre ea și Ion Țiriac, președintele FRT.

Simona Halep, prima reacție după interviul lui Ion Țiriac

Simona Halep a dezvăluit că fostul tenisman poate fi foarte dur, dar că între cei doi există o relație specială.

„A fost lângă mine tot timpul în ultimii 5 ani. Există o legătură foarte specială între noi și mereu sunt motivată când apare la meciurile mele. Da, poate fi foarte dur câteodată. În ziua finalei cu Serena mi-a zis că nu contează dacă o să câștig sau o să pierd. Mi-a zis că e cea mai mare zi pentru mine și că trebuie să profit de acestă șansă, iar asta am și făcut. Mi-a dat și o îmbrățișare, un lucru pe care nu îl face de obicei”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Head.

Recent, într-un interviu acordat fostului baschetbalist Virgil Stănescu, Ion Țiriac a dezvăluit un schimb de replici dur dintre el și Simona Halep, după primul tur al US Open.

„După primul tur de la US Open, am luat-o deoparte și i-am spus: să-ți fie rușine, să te uiți în oglindă și să-ți fie rușine față de mine, față de toată lumea. 'Domnul Țiriac, nu mă luați așa'. Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua. Spune 'am vrut să păcălesc tenisul'”, a povestit Ţiriac.

„Eu nu am nicio relație cu Halep. Eu o bruschez din când în când. E natura mea, nu am cum să mă schimb. Nenorocirea e că, la sportul ăsta, am mereu dreptate.

Încă nu știu de ce a câștigat Wimbledonul. După al doilea tur, i-am spus 'fetițo, du-te acasă. Ia-ți catrafusele și du-te acasă. Dacă nu, intră acolo și mori pe teren. Ai atât talent și îl dai în toate părțile'.

Cu 10 minute înainte de finala de la Wimbledon mi-a zis 'domnul Țiriac, am emoții mari, iar mă bate asta'. I-am spus să ia avionul și să plece acasă. Sau dacă nu, tu ești în finală la Wimbledon! Ştii ce e aia? Tu te duci acolo și mori pe teren. Nu există publicul acolo, chiar dacă ea a jucat de 100 de ori acolo”, a mai spus Ţiriac

Mirel Rădoi a acceptat să devină selecționerul României: ”Vreau să devenim o familie! Cine nu dorește, să rămână acasă”... Fostul antrenor Ion Puică a murit, la vârsta de 89 de ani!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri