Antena Căutare

CFR-Braga 3-1 / Hattrickul lui Rui Pedro aduce primavara europeana la Cluj

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Sporting Braga si si-a asigurat, pentru prima data in istoria clubului, prezenta in primavara europeana.

Hattrickul de senzatie al lui Rui Pedro i-a rezervat CFR-ului un loc in primavara Europa League. Pentru a se califica in optimile Champions League, CFR trebuie sa obtina un rezultat mai bun decat Galatasaray in ultima etapa din faza grupelor. Trupa lui Paulo Sergio va merge pe Old Trafford, in timp ce turcii se vor deplasa la Braga.

In acest moment, Manchester United ocupa prima pozitie a Grupei H, cu 12 puncte obtinute, in timp ce Galatasaray si CFR impart locul second, cu 7 puncte, turcii avand avantajul meciului direct. Ultimul loc al grupei este ocupat de Braga, care are doar 3 puncte dupa cele 5 etape.

Istoria partidei dintre CFR Cluj si Braga s-a scris in prima repriza. Mai exact, in prima jumatate de ora. Bastos deviaza ideal, iar Rui Pedro (7) deschide scorul dupa ce scapa singur cu Beto. Braga n-a invatat lectia contraatacului, iar CFR-ul mai puncteaza o data. Sougou accelereaza in banda dreapta, scoate bine in centrul careului, iar Rui Pedro (15) face dubla cu un sut pe jos, la coltul lung.

Rada o comite de doua ori in aceeasi faza, iar Braga reduce din handicap. Fundasul trimite o pasa aiurea, apoi il scapa din marcaj pe Alan (17), care inscrie pentru 1-2. Rui Pedro (33) face hattrickul si readuce CFR-ul la doua lungimi distanta. 3-1. Misiunea gazdelor avea sa fie simplificata de Douglao, care il loveste pe Rada si vede cartonasul rosu in minutul 45.

Partea a doua surprinde o echipa a oaspetilor haotica, lipsita de luciditate in faza ofensiva. Clujul mai putea marca, dar barele l-au salvat pe Beto la suturile lui Camora (80 si 82). Finalul arata 3-1 pentru CFR, care obtine o calificare istorica in primavara europeana. Singura veste trista vine din Turcia, acolo unde Galatasaray o invinge cu 1-0 pe Manchester si ia prim-planul in cursa pentru optimile Ligii Campionilor.

VARIANTELE CARE AR DUCE CFR IN OPTIMILE LIGII CAMPIONILOR:

1. Castiga la Manchester! CFR se impune in fata lui United, iar Galatasaray nu reuseste mai mult de-o remiza in deplasarea de la Braga.

2. Face egal la Manchester! CFR termina la egalitate pe Old Trafford si merge in optimile Ligii Campionilor doar in cazul in care Braga o invinge pe Galatasaray.

Liga Campionilor: Chelsea, campioana en-titre, la un pas de eliminare. Sahtior se califica in optimi. Rezultatele si cla... Ciao, Roberto! Chelsea l-a demis pe Di Matteo! Guardiola si Benitez, chemati la negocieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x