Antena Căutare

CFR Cluj-Galatasaray 1-3 / Umili in fata Imparatului

CFR Cluj a pierdut cu 1-3 confruntarea de pe teren propriu cu Galatasaray si a ratat o sansa uriasa de a se desprinde in cursa pentru calificarea in primavera Champions League.

Cu iarna batand la usa, clujenii visau la primavara Ligii inaintea meciului cu Galatasaray. Un egal ar fi tinut la respect trupa “Cim Bom Bom”, in timp ce o victorie a noastra i-ar fi scos pe turci din ecuatia calificarii.

“Imparatul” Terim s-a tinut de promisiune, iar Galata a trecut imediat la conducerea partidei, in ciuda unui mijloc aglomerat propus de Paulo Sergio, tehnician debutant in Champions League.

Emre Colak a dat primele emotii cu un sut putin pe langa (7). Clujul nu reuseste sa pastreze posesia, iar oaspetii taxeaza imediat prin lovitura de cap a lui Yilmaz, care se scurge direct in plasa lui Felgueiras (18). 1-0.

Ardelenii puteau egala inainte de pauza, dar sutul lui Sougou (38) intalneste doar plasa laterala. Gol turcesc. Bastos intra in locul accidentatului Sepsi, iar CFR-ul incepe sa puna probleme si in ofensiva. Totusi, nicio ocazie pentru ai nostri.

Paulo Sergio s-a saturat de aparare si il trimite in teren, dupa pauza, pe Bjelanovici in locul lui Godmeche. Varful putea marca imediat, dar a ratat incredibil din cativa metri (47). Insistenta le este rasplatita cfr-istilor in minutul 53, cand Sougou, golgeterul de Liga, nu rateaza in fata lui Muslera dupa o pasa excelenta a lui Bastos.

Cu gandul la golul doi, CFR-ul uita de defensiva, acolo unde face niste greseli copilaresti pe care Galatasaray nu le iarta. Acelasi Yilmaz, care indeplineste o simpla formalitate din sase metri (62). Publicul ingheata, la fel ca si fotbalistii, iar turcii mai lovesc o data. Muresan pierde cu nonsalanta mingea, Yilmaz este lansat in adancime, se distreaza cu Piccolo si suteaza pe sub Felgueiras. 3-1 si ceata se lasa usor peste primavara visata la Cluj.

Dezamagirea e mare, dar sperante inca mai sunt. La Cluj urmeaza sa vina Braga, iar CFR-ul are nevoie de-un alt aer daca vrea cu adevarat sa-si schimbe istoria europeana.

In cealalta partida a grupei H, Manchester United si-a asigurat matematic calificarea dupa ce s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Sporting Braga.

CLASAMENT:

Man. United 4 4 0 0 9 4 5 12
Galatasaray 4 1 1 2 4 5 -1 4
CFR Cluj 4 1 1 2 5 6 -1 4
Sp. Braga 4 1 0 3 5 8 -3 3

UCL: FC Barcelona pierde cu Celtic. Il Luce, invins de Chelsea in prelungiri. Vezi rezultatele!... Molde-Steaua: Atac in Tara Fiordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x