Antena Căutare

Molde-Steaua: Atac in Tara Fiordurilor

Steaua Bucuresti si Molde se vor intalni joi, de la 20:00, in Norvegia, in cadrul etapei cu numarul patru a Grupei E din Europa League.

Ros-albastrii se deplaseaza in “Tara Fiordurilor” hotarati sa castige toate punctele puse in joc. Un succes in fata lui Molde, cumulat cu orice alt rezultat in afara victoriei nemtilor in partida dintre Copenhaga si Stuttgart, ar califica-o pe Steaua mai departe indiferent de ce se va intampla in ultimele doua etape.

Returul cu norvegienii nu pare sa fie la fel de usor ca intalnirea de la Bucuresti, unde stelistii s-au impus fara probleme, scor 2-0, dar Laurentiu Reghecampf nu se teme de noua formula pe care o va alinia Solskjaer.

“Daca vom castiga, suntem 99,9% calificati. Nu e nicio problema ca Molde va evolua cu prima echipa pentru ca si noi avem cateva surprize pregatite. Este un meci foarte important pe care il vom trata ca atare”, a declarat tehnicianul Stelei la conferinta de presa.

In afara accidentatilor Doru Bratu si Gabi Matei, Reghecampf nu stie inca daca va putea conta pe Nikolici, muntenegreanul suferind o interventie minora la una dintre unghiile de la picior.

Stelistii, sistem nou – Molde, cinci schimbari in echipa de start

Steaua va incepe meciul in sistemul 3-4-3, cu Szukala, Gardos si Chiriches in defensiva, in timp ce la mijlocul terenului va aparea un singur mijlocas la recuperare, Andrei Prepelita. De cealalta parte, norvegienii vor efectua zece modificari in echipa de start, singurul supravietuitor al partidei de la Bucuresti fiind portarul Soderberg.

FORMATII PROBABILE:

MOLDE: Soderberg – Linnes, Vatshaug, Forren, Rindaroy – Eikrem, Hestad, Berget – Diouf, Chima, Mostrom. Antrenor: O.G Solskjaer

STEAUA: Tatarusanu – Szukala, Gardos, Chiriches – Chipiciu, Prepelita, Tanase, Parvulescu – Ad. Popa, Rocha, Mihai Costea. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Partida de pe Stadionul Aker, din Molde, va incepe la ora 20:00, si va fi condusa de o brigada ce-l va avea la centru pe ungurul Istvan Vad.

CLASAMENT:

1. Steaua Bucuresti 3 2 1 0 5 - 2 7
2. FC Copenhaga 3 1 1 1 2 - 2 4
3. Molde FK 3 1 0 2 3 - 4 3
4. VfB Stuttgart 3 0 2 1 2 - 4 2

CFR Cluj-Galatasaray 1-3 / Umili in fata Imparatului... VIDEO! Emotii duse la extrem: Rod Stewart, in lacrimi dupa victoria lui Celtic contra Barcelonei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x