Antena Căutare

CFR Cluj - U Cluj 1-1/ Rezultat decis de erorile grave de arbitraj

Derby-ul Clujului dintre CFR si Univeristatea s-a terminat la egalitate, scor 1-1, la capatul unei partide al carui rezultat a fost influentat de doua erori grave de arbitraj. Gazdele au deschis scorul prin Emanuel Kone (‘24), iar Cojocnean a restabilit egalitatea printr-un gol fantoma in ultimul minut de joc.


Echipa cu experienta, CFR a profitat imediat, e adevarat, si ajutata de tusier, care nu a semnalizat offsideul din care a plecat Emanuel Kone. Mijlocasul campioanei l-a driblat pe Popa si apoi, dintr-un unghi dificil, a marcat pentru deschiderea scorului.

Obisnuiti in ultima vreme sa evolueze in inferioritate numerica, oaspetii au incercat sa ameninte poarta lui Nuno Claro, dar fara a reusi mare lucru. Ba mai mult, ar fi putut primi un alt gol inainte de pauza, insa lovitura de cap a lui Cadu a trecut pe langa.

Debutul partii secunde a fost controlat autoritar de „sepcile rosii", care si-au tinut adversarul in majoritatea timpului in propria jumatate si au lovit de doua ori bara, prin Bostina si Cojocnean. Singura replica a CFR-ului, timida e adevarat, a venit din partea lui Sergiu Bus, care a trimis pe langa poarta dintr-o pozitie dificila.

De parca omul in minus si ghinionul nu ar fi fost suficiente pentru Ionut Badea, antrenorul oaspetilor a ramas si fara Claudiu Niculescu, lovit neintentionat de Cadu si scos de pe teren pe targa, dupa cateva minute in care a primit ingrijiri medicale chiar pe gazon. A fost momentul care parca a turnat definitiv plumb in picioarele jucatorilor Universitatii, incapabili sa mai puna presiune asupra gazdelor, care si-ar fi putut char dubla avantajul in minutul 89, dar Emanuel Kone, scapat singur pe centru, nu a reusit sa-l invinga pentru a doua oara pe Marius Popa.

Este deja un cliseu ca fotbalul ii rasplateste pe cei care nu renunta niciodata. O expresie care s-a potrivit de minune pentru U, mingea trimisa de Cojocnean din lovitura libera cazand pe linie dupa ce a lovit bara, faza la care asistenul a considerat ca trebuie acordat gol.


Au evoluat echipele:

CFR: Nuno Claro - Nuno Diogo, Cadu, Rada, Nicoara (Veloso 79) - B. Sare, G. Muresan - E. Kone, Peralta (Kivuvu 88), Bastos - Sg. Bus (Batin 77)

U Cluj:
M. Popa - Ungurusan, Pele, Abrudan, Mendy - Cojocnean, Nasser, Bostina (Delgado 60), Ad. Cristea - Machado (Bazzi 19), Cl. Niculescu (Voican 73).

foto:gsp


Europa League: Portugalia merge cu trei echipe in semifinale... Victoria Branesti - Rapid 0-0/ Giulestenii au coboarat pe locul 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x