Antena Căutare

CFR e cea mai favorizata echipa de cand a venit Craciunescu la CCA. Becali si Porumboiu au luat foc

Desi oficialii din Gruia se temeau de instalarea valceanului la sefia Comisiei Centrale a Arbitrilor, greselile in favoarea CFR-ului au scandalizat prima Liga.

In momentul in care Vasile Avram a fost retinut de procurorii DNA, in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost instalat Ion Craciunescu.

Arpad Paszkany si Iuliu Muresan declarau la acea data ca se tem de aceasta decizie, pentru ca fostul central e un om razbunator iar in 2003 a avut o divergenta de opinii cu patronul din Gruia.

Ingrijorarile manifestate s-au dovedit a fi nefondate, pentru ca statisti, in era Craciunescu CFR este cea mai ajutata echipa.

Gigi Becali chiar a luat foc dupa victoria ardelelnilor la Ploiesti, insinuand ca Hategan chiar ar fi primit mita de la visinii in 2008.

Un alt investitior, Adrian Porumboiu, a amenintat cu retragerea echipei din campionat, considerand ca delegarea arbitrului din Arad la Astra - CFR nu e intamplatoare.

Foto: Intact Images

Razvan Lucescu: "Adrian Porumboiu este dezgustator"... Gabi Balint a renuntat la functia de selectioner al Moldovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x