Antena Căutare

Circ la U Cluj: Badea ramane antrenor

Sefii clubului au declarat ca anuntul demiterii a fost doar o strategie menita sa produca un soc la echipa.

UPDATE // Conducerea FC Universitatea Cluj il reconfirma in functie pe antrenorul Ionut Badea. Sefii clujeni mizeaza in continuare pe tehnician si pe staff-ul tehnic condus de acesta. Pe site-ul oficial al clubului a fost anuntata vestea: "Evenimentele din ultimele zile n-au fost decat un mod de a produce un soc la echipa. Speram ca socul sa fie unul pozitiv, iar jucatorii sa confirme acest lucru printr-o victorie, duminica seara, cu CS Mioveni, in ultimul meci din acest an".

Ionut Badea a comentat reintoarcerea la Universitatea, inainte de a incepe antrenamentul. "In urma discutiilor cu domnul Walter am decis sa continuam proiectul inceput in urma cu 13 luni. Eu nu m-am simtit demis de la echipa in nici un moment. Am discutat ieri cu domnul Walter timp de 7-8 ore, iar la final a venit propunerea de a continua colaborarea. M-am simtit mai fericit decat eram atunci cand am semnat cu U. Contractul meu se intinde pana la vara", a spus Ionut Badea. Inainte de startul sedintei de pregatire, Badea s-a intretinut pret de 10 minute cu Claudiu Niculescu, cel care asigurase interimatul dupa anuntul demiterii lui Ionut.

Directorul sportiv al sepcilor rosii, Felix Grigore, a anuntat ca Badea va continua pe banca Universitatii. "Sunt tot felul de strategii la cluburile de fotbal prin care se incearca producerea unui soc, atunci cand jocul nu merge. Noi am recurs la o asemenea strategie, putin diferit. Ionut Badea va continua la U", a declarat Felix Grigore.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Un fost fotbalist al Rapidului, nominalizat la Balonul de Plumb... Miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, la un pas sa o preia pe AS Monaco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x