Antena Căutare

Un fost fotbalist al Rapidului, nominalizat la Balonul de Plumb

Daca Messi, Xavi si Cristiano Ronaldo se bat pentru castigarea Balonului de Aur, exista si cel de plumb, un trofeu mai putin ravnit de fotbalisti.

France Footboll acorda in fiecare an Balonul de Aur iar in 2010 aceasta distinctie i-a revenit lui Leo Messi, cel care se afla in pole position pentru a-l castiga si in acest decembrie.

Exista insa si Balonul de Plumb. El se acorda jucatorului (sau fostului jucator) din Ligue 1 cu cea mai mare cadere de forma in acest an.

Printre nominalizati se afla si Edel Apoula Bete, fostul portar al Rapidului si al lui PSG, in prezent la Hapoel Tel Aviv.

Goalkeeperul va avea parte de o concurenta extrem de dura pentru adjudecarea distinctiei, el avand alti 9 contracandidati:

Mathieu Chalme (Bordeaux), Michaal Ciani (Bordeaux), Pape Diakhate (Olympique Lyon / Granada), Alou Diarra (Bordeaux / Olympique de Marseille), Apoula Edel (PSG / Hapoel Tel Aviv), Youssef El Arabi (Caen / Al Hilal Ryad), Andre-Pierre Gignac (Olympique de Marseille), Moussa Maazou (Bordeaux / Zulte Waregem), Modibo Maiga (Sochaux) şi bosniacul Emir Spahic (Montpellier / Sevilia).

Foto: gsp.ro

Herea va fi "reparat" la Roma. Se va opera la clinica aleasa si de Lobont sau Totti... Circ la U Cluj: Badea ramane antrenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x