Antena Căutare

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Ziua de duminică aduce, în play-out, un meci care poate rupe clasamentul în două. Concordia, prima de deasupra liniei, primește vizita celor de la Gaz Metan, prima de sub linie, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Gaz Metan este live video online, duminică, de la ora 13:00.

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Meciul dintre echipele lui Ionuț Badea și Cristi Pustai ar putea simplifica, pentru moment, lupta pentru supraviețuire. Dacă ilfovenii câștigă, echipa din Ardeal intră cu putere în pole-position pentru ”matineu”. Se vor face 4 puncte diferență, iar Gazul va intra în criză de timp pentru a mai recupera din prăpastie.

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. În ultimele meciuri, cele două au obținut rezultate diametral opuse, cu Concordia învingătoare pe terenul celor de la Sepsi, iar Gazu bătută acasă de liderul Dinamo. În meciul tur din play-out, Concordia a pierdut la Mediaș, scor 1-2, după un gol primit în minutul 90+1. În sezonul regulat, Concordia s-a impus la Mediaș, scor 2-1, iar la Chiajna am avut o remiză, 1-1.

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. La casele de pariuri, cotele pe victoria celor de la Concordia sunt în cădere: 2,20 primesc elevii lui Badea pentru victorie. Dincolo, Mediașul lui Pustai are cotă 3,40-3,50 în creștere. Remiza primește cota de 3,00. Gaz Metan are o singură victorie în istorie pe terenul celor din Chiajna, un 1-0 în 2013. În rest, au fost trei remize și trei succese ale gazdelor de duminică.

Concordia - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Niciodată în istoria meciurilor directe Concordia - Gaz Metan nu am avut mai mult de 2 goluri în meci. Din această cauză vedem și acum un meci cenușiu și vă recomandăm o cotă de 1,60 pentru ”sub 2,5 goluri”.

VIDEO: Gabi Tamaș lovește din nou în Israel! ”Bad-boy-ul” român a luat Cupa Israelului după un meci în care a oferit faz... Astra Giurgiu - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x