Antena Căutare

Cornel Dinu: "Mai bine muream decat sa aud ce am auzit"

Dinamovistul a avut o replica incredibila la acuzele suburbane ale lui Giovani Becali, sustinand ca ar fi preferat sa moara decat sa auda asa ceva.

Cornel Dinu s-a aratat uimit de virulenta atacurilor venite din partea lui Ioan Becali: „Eu am fost crescut de un oltean, de Angelo Niculescu, intr-un spirit de respect. Si matusa mea imi spunea: Cornele, oamenii sunt rai. Tot credeam in bunatatea umana. M-am inselat. Decat sa aud ce am auzit aseara mai bine ma duceam dracu cu infarctul acela si scapam".

La GSP TV, impresar a spus despre Dinu ca ar fi un jeg si ca ar vorbi doar din baruri. Nu este primul fotbalist atacat de Giovani Becali. In 2009, Sabau era in carti pentru a ajunge antrenor la Dinamo, insa a fost acuzat de acelasi personaj ca ar fi accidentat mortal o persoana pe trecerea de pietoni, inainte de revolutie. Motivul conflictului ar fi fost acela ca Motu' l-ar fi evitat pe Becali la transferul lui Sepsi de la Bistrita la Benfica.

Foto: Intact Images

VIDEO! Tempestini promite show in Raliul Bacaului... Forlan s-a accidentat si va lipsi 4 saptamani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x