Antena Căutare

Forlan s-a accidentat si va lipsi 4 saptamani

Inter este la un punct de locurile retrogradabile, antrenorul Gasperini a fost demis, a pierdut rusinos ultimul meci pe teren propriu in fata lui Napoli (3-0), iar acum, lista indisponibililor s-a marit la 6, dupa ce Forlan s-a accidentat si va lipsi o luna.

Diego Forlan a suferit o intindere musculara in partida Paraguay - Uruguay (1-1) si va lipsi de pe teren timp de 4 saptamani. Dupa un campionat mondial aproape perfect in 2010, Inter l-a transferat pe uruguayan de la Atletico Madrid pentru 5 milioane de euro, iar in acest sezon a evoluat in 7 meciuri pentru echipa lui Cristi Chivu, in care a marcat o data si a dat o pasa de gol.

Dupa startul dezastruos al lui Inter in Serie A, antrenorul Gasperini a fost demis, locul sau fiind luat de Claudio Ranieri. Pana acum, nici el nu a putut indrepta corabia, pierzand ultimele doua meciuri: 3-0 "acasa" cu Napoli si 2-0 cu Lugano, echipa din liga a doua elvetiana.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cornel Dinu: "Mai bine muream decat sa aud ce am auzit"... Extracomunitarii interzisi in ligile inferioare din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x