Antena Căutare

Cosmin Contra s-a decis asupra echipei de start cu Kazahstan! Omul numărul 1 de la FCSB e titular

În această seară, de la ora 21:45, stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești va marca debutul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale a României. Într-un meci fără miză majoră, ”tricolorii” vor înfrunta cea mai slabă echipă din grupa E a preliminariilor, Kazahstan.

Pentru meciul de azi, Contra va trimite în teren o formulă relativ apropiată celor folosite de fostul selecționer, Christoph Daum. Modificări apar doar în compartimentul median, acolo unde apar două nume noi. În apărare, Dragoș Grigore revine după o accidentare suferită chiar în meciul tur din Kazahstan.

Dintre aceste ”apariții”, cea mai importantă este cea a lui Budescu. Cel mai bun jucător de la FCSB revine la națională după o pauză ceva mai lungă. În primul ”11” îl vom avea și pe Gicu Grozav, un jucător obișnuit mai mult cu postura de rezervă la ultimele selecții.

ROMÂNIA XI vs. Kazahstan: Tătăruşanu - Benzar, Dr. Grigore, Chiriches, Cr.Ganea - Pintilii, R. Marin - Chipciu, Budescu, Grozav - Fl.Andone.

România - Kazahstan se joacă joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, iar Danemarca - România se va disputa duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00.

Naționala României are un nou ”decar”. Alegere surpriză a selecționerului Contra: nici Budescu și nici Stanciu nu vor pu... Revine ”omul triplei” la Bayern! Jupp Heynckes, succesorul lui Ancelotti pe banca granzilor din Bundesliga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x