Antena Căutare

Cristi Chivu ar putea semna un nou contract cu Inter Milano

Fundasul roman Cristian Chivu ar putea continua si in sezonul urmator la formatia Inter Milano, sustine un celebru jurnalist italian, care detine informatii conform carora conducerea clubului din Serie A ar vrea sa ii prelungeasca contractul.

Di Marzio a precizat, pe site-ul sau oficial, ca Ioan Becali va avea o intalnire cu conducerea gruparii, in care aceasta din urma va propune un nou contract pentru Chivu, insa cu un salariu mai mic decat cel actual, informeaza canaleinter.it, citat de Mediafax.

Ioan Becali a declarat, pentru Ilsussidiario.net, ca in mod sigur va avea o intalnire cu oficialii gruparii milaneze in aceasta luna. "Sigur ne vom intalni cu cei de la Inter pana la finalul lunii, dar trebuie sa stabilim o data care sa fie potrivita si pentru Branca (n.r. - Marco Branca, oficial al clubului Inter Milano). Sa ramana Chivu la Inter este prioritatea noastra. Ii respectam mult pe Inter, Moratti si Branca, astfel ca asteptam aceasta intalnire importanta" , a precizat Becali.


Contractul lui Cristi Chivu cu Internazionale Milano expira in aceasta vara, iar presa internationala a anuntat ca fundasul roman s-ar afla in atentia mai multor cluburi, printre care Real Madrid si Bayern Munchen.

Platini vine la Dinamo... LPF: Prima etapa din 2012 a Ligii 1 se amana din cauza conditiilor meteo nefavorabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x