Antena Căutare

Galerie FOTO | Un fotbalist celebru de la FCSB, relație explozivă cu ”Prințesa Instagramului”. Cum arată bomba sexy. Prima reacție a lui Becali

Fotbaliștii de la FCSB rămân în continuare o țintă importantă pentru fetele din Capitală. Puștii de milioane a lui Gigi Becali înscriu pe bandă rulantă în viața personală, iar asta, uneori, le afectează performanțele din teren.

Fotbaliștii de la FCSB rămân în continuare o țintă importantă pentru fetele din Capitală. Puștii de milioane a lui Gigi Becali înscriu pe bandă rulantă în viața personală, iar asta, uneori, le afectează performanțele din teren. Recent, un jucător abia adus la echipa roș-albastră și-a schimbat partenera de viață.

Cristi Manea s-a transferat de curând la FCSB, iar mutarea a venit și cu o noutate în viața personală. Fundașul dreapta a reușit s-o ”combine” pe ”Prințesa Instagramului”, așa cum anunță Cancan. Dar cine e această prințesă care a căzut în brațele noului rege al salariilor de la FCSB?

Este vorba despre tânăra Irina Deaconescu, fată urmărită de aproape 600.000 de oameni pe Instagram. Pozele sexy și instastory-urile spectaculoase l-au cucerit definitiv pe Cristi Manea, iar cei doi îndrăgostiți au decis să formeze o pereche în adevăratul sens al cuvântului.

Chiar dacă, pentru moment, nu s-au afișat împreună, apropiații celor doi susțin că perechea are șanse mari să reziste mult timp de acum încolo.

CUM A REACȚIONAT BECALI

Gigi e foarte atent la viața personală a fotbaliștilor pe care îi plătește cu sute de mii de euro pe an, așa că a cerut să fie informat în cazul în care unul dintre jucători începe să joace mai mult în dormitor decât pe teren.

Astfel, cu o nouă relație la orizont, Becali s-ar fi interesat deja dacă Manea are gânduri frumoase cu noua cucerire și i-a transmis fundașului dreapta că dacă prestațiile lui vor fi afectate, atunci va rămâne pe banca de rezerve, acolo unde este ținut în continuare de vali Crețu, titularul din banda dreaptă a FCSB-ului.

Messi, despre relaţia cu Griezmann: Nu avem nicio problemă, încercăm să ne obişnuim unul cu altul... Caroline Wozniacki s-a calificat în sferturi la Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x