Antena Căutare

Cristian Tanase s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si cu permisul suspendat

Jucatorului echipei Steaua, Cristian Tanase, surprins baut la volan de politie, i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul avand permisul suspendat, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al IPJ Arges, inspector Robert Radu, informeaza Mediafax.



"A fost verificat cu aparatul alcooltest si depistat cu o alcoolemie de 0,20 ml per litru alcool pur in aerul expirat, o contraventie, dar nu a putut prezeta permisul de conducere care i-a fost suspendat de catre politistii bucuresteni pentru motive pe care nu le cunoastem. El a sustinut in fata agentilor de politie ca a contestat masura suspendarii, avand o confirmare de la judecatorie ca a facut acest lucru, dar nu a depus acest certificat la organul de politie care i-a suspendat permisul. Practic, contraventia de acum va fi absorbita de dosarul penal, fiind o situatie agravanta, motiv pentru care trei luni va avea permisul supendat, fara dreptul de a solicita reducerea suspendarii"






Antonio Conceicao, noul antrenor al Universitatii Craiova... Ferrari i-a prelungit contractul lui Felipe Massa pana in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x