Antena Căutare

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în meciul cu PSG! Un singur jucător a mai reușit asta în istorie. Iată toate recordurile doborâte de starul lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo nu mai e ce-a fost odată”, este replica la modă în fotbalul european în ultima perioadă. Probabil că este adevărat. Ronaldo nu mai e tânăr, a îmbătrânit. Pe de altă parte, când e vorba de meciuri mari, starul Realului redevine acel marcator pur-sânge care ne-a obișnuit. A demonstrat asta în toate meciurile din acest sezon de Liga Campionilor, inclusiv în ”dubla” cu PSG.

Aseară, pe Parcs des Princes din Paris, Ronaldo a răpus marele, dar mai ales bogatul PSG. Golul marcat în minutul 51 contra trupei lui Unai Emery a însemnat pentru Ronaldo egalarea unui record incredibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Starul Realului a ajuns la 9 meciuri consecutive cu gol marcat și și-a egalat un fost coleg de la Manchester United, Ruud van Nistelrooy. Acesta a mai reușit o astfel de performanță, marcând 12 goluri în 9 meciuri la rând. Ronaldo are acum 14 în ultimele 9 meciuri!

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în meciul cu PSG! Un singur jucător a mai reușit asta în istorie. Iată toate recordurile doborâte de starul lui Real Madrid

Starul portughez al celor de la Real Madrid și-a trecut în palmares o serie de recorduri de-a dreptul incredibile de-a lungul carierei. Iată doar o parte dintre ele:

- Golgheterul All-Time al celor de la Real Madrid!
Cristiano Ronaldo a atins un nou record, care va fi foarte greu de egalat. Lusitanul a atins cota de 427 de goluri marcate pentru Real Madrid.

- Cele mai multe Baloane de Aur câștigate, alături de Messi!
În 2017, Cristiano Ronaldo a câștigat din nou cel mai râvnit trofeu invididual din lumea fotbalului: Balonul de aur. Ajuns la 33 de ani, Ronaldo a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții când juca pentru Manchester United.

Ronaldo a egalat recordul stabilit de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are și el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 și 2015).

- Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în fiecare meci din grupele Ligii, în acelaşi sezon.
Cu puțin timp înainte de a primi al 5-lea"Balon de Aur" din carieră, starul din atacul Realului a stabilit un nou record în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume: UEFA Champions League.

- Cristiano Ronaldo, primul jucător cu peste 100 de goluri în Champions League
Jucătorul portughez a reușit să ajungă la 100 de goluri în Champions League, grație celor trei goluri marcate în meciul cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale sezonului trecut.

- Ronaldo e primul jucător care a marcat în trei finale diferite ale Ligii Campionilor

- Alături de Sandro Mazzola și Franz Roth, Ronaldo e singurul jucător care a deschis scorul în două finale diferite ale Ligii Campionilor

- A marcat de fiecare dată în poarta lui Juventus când a întâlnit-o: 7 goluri în cinci meciuri.

foto: uefa.com

PSG, dovada vie a faptului că banii nu pot cumpăra performanța. Sumă astronomică cheltuită de Nasser Al Khelaifi pentru ... Cutremur în Premier League ? Cel mai bun fotbalist din 2016 și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani. Mesajul postat pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x