Antena Căutare

Croatul Ivica Kostelic a castigat Cupa Mondiala la schi alpin

Desi mai sunt de disputat cinci curse pana la finalul sezonului, Ivica Kostelic nu mai poate fi ajuns de nici unul dintre contracandidatii sai. Astfel, schiorul croat de 31 de ani castiga pentru prima oara in cariera Cupa Mondiala la schi alpin, continuand o traditie de familie, sora sa, Janica Kostelic, avand in palmares trei succese in aceeasi competitie, in 2001, 2003 si 2006.

„In schiul alpin, este cea mai mare performanta pe care o poti obtine", a declarat Kostelic la finalul celei de-a doua coborari de la Kvitfjell (Norvegia), cursa care a consfintit triumful croatului.

Acesta ocupa primul loc in clasamentul general, cu peste 500 de puncte mai mult decat ocupantul pozitiei secunde, elvetianul Didier Cuche. Pentru castigarea unui concurs de Cupa Mondiala, un sportiv primeste 100 de puncte.

In afara succesului din Cupa Mondiala, Ivica Kostelic a mai castigat in acest an medalia de bronz in proba de Super G la Campionatul Mondial din luna februarie si Cupa Mondiala la supercombinata.

Sursa: Antena3

Remiza alba in derby-ul etapei a 21-a : Rapid - Dinamo 0-0... Real acuza Barcelona de dopaj. Catalanii ii actioneaza in instanta pe madrileni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x