Antena Căutare

Cum au apărut Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Ce costum unic a purtat patronul FCSB

Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, au fost prezenți la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase de duminică, 14 iulie 2024. Patronul FCSB a făcut senzație cu apariția lui la brațul partenerei sale.

Galerie
Gigi Becali și soția lui, Luminița Becali, au fost prezenți la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase de duminică, 14 iulie 2024 | Antena 1

Gigi Becali s-a numărat printre invitații de la nunta anului care a avut loc pe Domeniul Știrbey. Patronul FCSB a venit alături de soția lui, Luminița Becali, la marele eveniment al lui Ianis Hagi și al Elenei Tănase. Cei doi au captat rapid atenția jurnaliștilor cu ținutele lor impecabile.

Omul de afaceri a sosit în locația din Buftea în jurul orei 20:30, fiind însoțit de femeia care i-a dăruit o familie minunată. Luminița Becali este o prezență discretă, iar acesta este motivul pentru care aparițiile sale televizate sunt destul de rare.

Citește și: Ce sumă de bani colosală trebuie să scoată bărbații din buzunare pentru un costum făcut de Alexandru Ciucu. Gigi Becali e client

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui. Cei doi se mândresc cu 30 de ani de căsnicie și trei fiice minunate. Luminița Becali a fost alături de partenerul său atât în momente bune cât și în cele dificile.

Pentru că patronul FCSB are o relație specială de prietenie cu Gheorghe Hagi, acesta nu a putut să lipsească de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Așa cum și-a obișnuit fanii, omul de afaceri a îmbrăcat un costum care l-a adus în centrul atenției la petrecerea de pe Domeniul Știrbey.

Luminița Becali, apariție rară la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Cum s-a îmbrăcat Gigi Becali

Gigi Becali se laudă, ori de câte ori are ocazia, cu soția lui superbă. Luminița Becali a făcut furori cu rochia spectaculoasă pe care a îmbrăcat-o la marele eveniment al lui Ianis Hagi și al Elenei.

Partenera patronului FCSB a îmbrăcat o ținută lila cu detalii strălucitoare în zona bustului și abdomenului. Aceasta a apelat la o coafură elegantă și un machiaj superb ce i-au scos în evidență trăsăturile feței.

Nici Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos. Toate privirile au fost ațintite asupra omului de afaceri după ce s-a prezentat în locație într-o ținută unică. Omul de afaceri nu a respectat tematica petrecerii. Mai mult, acesta a hotărât să poarte un costum alb, cămașă albă și papion negru.

Înainte de a păși la masă, Gigi Becali a oferit și un interviu în exclusivitate pentru posturile Antena.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat părinții Elenei Tănase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toată atenția

„Ce emoții să aibă Ianis? Păi un fotbalist de performanță să mai aibă emoții? Nu mai există așa ceva, cum era pe vremuri. Eu aș vrea să mă abțin de la dans în seara aceasta, dar nevastă-mea mi-a zis...”, a mărturisit patronul FCSB.

„Tradițiile de la nunți nu se mai țin acum. Cel mai important este când se dă inelul deoarece acesta este simbolul dragostei. (...) Parcă ieri a fost nunta lui Gică, iar acum sunt la nunta lui Ianis. Trec anii repede. Nici nu-mi vine să cred că am 66 de ani. (...) M-am îmbrăcat și eu mai elegant”, a mai adăugat el.

Întrebată care este secretul unei căsnicii fericite alături de Gigi Becali, Luminița Becali a oferit un răspuns direct și sinceri: „Înțelegere, iubire, respect. Cred că am spus totul! Ne-am înțeles așa mereu”.

Transmisiunile speciale de la Nunta Anului la Domeniul Ştirbey, lider de audienţă. Peste 2 milioane de români au urmărit... Imagini rare cu Cristi Chivu și Adelina, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi au fost însoțiți de fiicele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x