Antena Căutare

Cum s-au îmbrăcat părinții Elenei Tănase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toată atenția

Liliana și Constantin Tănase, părinții Elenei Tănase, au atras toate privirile invitaților la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Soacra tânărului a făcut senzație cu o rochie spectaculoasă la petrecerea de după cununia civilă.

Galerie
Liliana și Constantin Tănase, părinții Elenei Tănase, au atras toate privirile invitaților la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi | Antena 1

Liliana și Constantin Tănase, părinții Elenei Tănase, sunt prezențe discrete. Acest lucru s-a văzut și la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi care a avut loc duminică, 14 iulie 2024, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Socrii mici au ales pentru marele eveniment ținute de-a dreptul spectaculoase. În prima parte a zilei, la cununia religioasă, mama miresei a îmbrăcat o rochie roz, lungă și mulată ce i-a scos în evidență atuurile fizice.

Toate privirile au fost ațintite asupra ei atunci când a ajuns la biserică, locul în care fiica ei și Ianis Hagi și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. Liliana și Constantin Tănase s-au numărat printre primele persoane ce au pășit în locație pentru slujba religioasă.

Citește și: Cum a arătat tortul de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce aromă au ales mirii pentru desertul spectaculos

Articolul continuă după reclamă

Pentru petrecerea de nuntă, părinții Elenei Tănase și-au schimbat ținutele. Aceștia au fost prezenți la Domeniul Știrbey începând cu ora 19:00 pentru a întâmpina invitații alături de nași și de miri. Imaginile de la superbul eveniment au fost difuzate în exclusivitate de posturile Antena.

Ce rochie a îmbrăcat Liliana Tănase, mama Elenei Tănase, la nunta fiicei sale cu Ianis Hagi. Cum a apărut tatăl miresei, Constantin Tănase

Liliana și Constantin Tănase, socrii mici, nu au trecut neobservați la nunta anului. Mama Elenei Tănase a apelat la o rochie ce i-a pus într-o lumină bună talia de invidiat și umerii goi.

Pentru petrecerea de la Domeniul Știrbey, soacra lui Ianis Hagi a ales o ținută neagră cu flori colorate din paiete și pene în zona umerilor. Mai mult, aceasta și-a asortat piesa vestimentară spectaculoasă cu mănuși din plasă neagră.

Citește și: Antena va transmite în direct și în exclusivitate următoarele două campionate mondiale de fotbal - World Cup din 2026 și 2030

În materie de coafură, Liana Tănase și-a dorit ceva simplu, dar elegant. De asemenea, și machiajul său a fost destul de discret.

Și Constantin Tănase, tatăl Elenei Tănase, a făcut senzație cu ținuta lui. Acesta a purtat un costum negru și o cămașă albă pe care le-a asortat cu un papion negru.

Mai multe imagini cu socrii mici de la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi pot fi văzute în GALERIA FOTO.

Domeniul Știrbey, locul în care Elena Tănase și Ianis Hagi au petrecut alături de invitați, are monumente istorice de Clasa A. Care sunt acestea

Locația pe care Elena Tănase și Ianis Hagi și-au ales-o pentru petrecerea de după cununia religioasă are o istorie spectaculoasă despre care puțini știau. Domeniul Știrbey este renumit pentru arborii seculari, monumentele istorice de Clasa A și peisajele de vis.

Pe această proprietate se află Palatul Știrbey (1864), Capela Sfânta Treime (1859) și Castelul de Apa proiectat de către Anghel Saligny. Mirii au avut acces la Palatul Știrbey duminică, 14 iulie 2024. Acesta a fost locul în care fotbalistul și soția lui au putut să își schimbe ținutele de nuntă.

Imaginile în exclusivitate de la nunta anului au fost difuzate pe a1.ro/live.

Cum a arătat tortul de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce aromă au ales mirii pentru desertul spectaculos... Transmisiunile speciale de la Nunta Anului la Domeniul Ştirbey, lider de audienţă. Peste 2 milioane de români au urmărit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x