Antena Căutare

Cum au sărbătorit vedetele Antenei 1, în 1998, ultima calificare a Naţionalei la un Campionat Mondial

Ultima calificare a echipei naţionale la un Mondial a avut loc acum 16 ani, iar vedetele ANTENEI 1 îşi amintesc cum au trăit atunci emoţia performanţei fotbalistice

 Ultima calificare a echipei naţionale la un Mondial a avut loc acum 16 ani, iar vedetele ANTENEI 1 îşi amintesc cum au trăit atunci emoţia performanţei fotbalistice.

Îmi aduc aminte că am urmărit meciul dintre România şi Irlanda, alături de cei patru fraţi ai mei, care erau mari microbişti. Ştiu că atunci partida s-a terminat la egalitate, dar România şi-a asigurat calificarea din meciurile anterioare. Trăiesc aceleaşi emoţii şi acum, alături de fiul meu, Patrick”, declară Geanina Ilieş, prezentatoarea Observatorului de week-end.

Colegul ei de pupitru, Daniel Osmanovici, a completat, la rândul lui: “La capitolul sport, e cea mai mare emoţie pe care am încercat-o în ultimul timp, gândul că ne putem califica la un Campionat Mondial. Şi-mi aduc aminte noaptea din ’98 în care ne-am calificat la Mondialul din Franţa pentru că am petrecut-o în oraş, la Piaţa Universităţii. Am văzut meciul cu toţi vecinii de bloc apoi am pornit-o în gaşcă, spre centru. Am strigat << “RRRRRomâniaaa! >>până n-am mai avut voce câteva zile după”.

Ce făceam noi în 1998?”, îl întrebă Răzvan Simion pe colegul lui de la “Neatza”, Dani Oţil: “Păi, dadeam Bacul şi ne trezeam mai târziu ca azi. Atunci, în ’98 juca Generaţia de Aur”, a completat amuzat acesta.

Şi Cristina Dochianu îşi aduce aminte de acel meci memorabil al României: ”Aveam 14 ani atunci şi alături de părinţii mei urmăream cu sufletul la gură meciul. La sfârşitul partidei, am vrut să plec să demonstrez şi să mă bucur alături de alţi microbişti în Piaţa Universităţii, dar tata nu m-a lăsat. Acum nu mai e necesar să-I cer voie. Abia aştept să ies în stradă alături de suporterii Nationalei”.

Vali Butnaru, prezentatorul Observatorului matinal, spune că “avem 13 ani atunci şi ţin minte că strângeam cartonaşe cu toţi fotbaliştii Naţionalei, şi făceam schimb cu colegii şi vecinii. Am albumele si acum, încă le mai păstrez. Hai România!

Am aflat jumătate din echipa de start a României! Vezi cu cine îi atacăm pe greci... Aproximativ 1700 de suporteri greci vor asista la meciul de pe Arena Naţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x